126 1050cm3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam 126p 1050cm3 i chciałbym sprzedać moc ok 65 ps w pełni przygotowany do KJSów tel to 501 055 911

moze jakies fotosy...i wiecej danych???

looknij Madcar do jego profilu kliknij pod ksywką

Cena?

Cytat:
2003-04-12 23:22:00, kaza pisze:
Mam 126p 1050cm3 i chciałbym sprzedać moc ok 65 ps w pełni przygotowany do KJSów tel to 501 055 911

czesć kazek witamy na forum

Jaka cena i z czego to silniczek?

cena wywoławcza to 4900, tak apropos to cześć Lukaszc, wreszcie znalazłem troszke czasu aby tu wpaść 3 zdjęcia są w moim profilu, jak naciśniesz kaza to wyskoczą tam i 2 Lancii

1050cm3 - od Fiata 127?

o a teraz będą dwa obok siebie , wiaomo że właściciel chce sprzedać podwójnie , w sumie czemu nie , szybciej dogonimy FSO AK dobrze by było jeden zablokować albo co ??

Cze
Kaza czytalem gdzies ze miales w tym malcu turbinke. Prawda to? Jesli tak to podaj jakies szczegoly. Dlaczego chcesz sprzedac, czy ma to jakis zwiazek z tym malcem co ma montowany silniczek 900 + skrzynia od zastavy?
Pozdro

Cytat:
2003-04-16 23:02:53, Blady pisze:
w sumie czemu nie , szybciej dogonimy FSO AK

Hehe pomarzyc dobra rzecz

Nas nie dogoniat

btw, sliczna ta lancia...

Ja mam tipo z silniczkiem takim jak ty masz w tej Lanczii moze bys mi napisał który rok i ile za to cudo wybuliłes tez bym taką kupił no i moze masz jeszcze ten silniczek w niej dłubniety a moze chcesz sprzedac to wal do mnie na LJdamianek@interia.pl CHORUJE NA TAKIE CUDO OD DAWNA muj kumpel ma HF integral EVO 3 no to wystarczyłam mi przejezdzka no i gdzy przy 100 redukujesz do 3 i gumy sie pala no to jak tu sie nie zakochac

Wielki dzięki ja też uważam , że to cudowny samochód

odp dla Kostek

MIAŁEM TAM ZAMONTOWANE 900 + TURBO MOC OK 100KM OD 0-100KM/H OK 8SEK ALE SPRZEDAŁEM BO PALIŁO OK 40 -50 LITRÓW NA 100KM!!!!!!
SPRZEDAJE BO KUPIŁEM INNE AUTKO I MNIE NIE STAĆ A POZA TYM WYROSŁEM JUŻ Z MALCA CIASNO TAM I DZIEWCZYNA NIM NIE CHCE SIE POKAZYWAĆ BO SZTYWNY CIASNY I TAKIE TAM NIE ZNA SIĘ WIECIE JAK JEST ONA TYLKO BMW I BMW

jakim cudem 100 konny maluch ma ok. 8 do setki?
przy tym stosunku mocy do masy powinien miec kolo 6sek....

moze turbina krecila sie w odwrotna strone
A tak powaznie to 100KM w malcu...teoretycznie to powinno byc ponizej 5s do paki...

Chyba widzialem w sobote ta Lancie jak pomykalem do Myslowic. Stala o ile sie nie myle kolo rozbudowywujacej sie bazy PKSy czy cegos podobnego kawalek po wyjechaniu z bielska.
Sliczne autko!

Skrzynia była maluchowska mówię tak na wyczucie i wydaje mi się że nie było mniej niż 8 sekund, po h.... mam was bajerować ze miał 5sekund do 100 jeśli tak nie było, ale ten malan jest trochę cięższy niż seria (wzmocnienia , klatka , wygłuszenia itp- ja go używałem do jazdy codziennej) ale nie długo sprzedałem ten silnik bo zużycie paliwa wahało się w granicach 40 - 50 litrów na 100km, jak obrotomierz wkręcał się na 9000 to już się bałem i zmieniałem bieg na wyższy, myślę że można by osiągnąć nawet wyższe obroty bo zawór blow-up został wymontowany - w skrucie im wyższe obroty tym większe ciśnienie doładowania.

ta Lancia teraz jest rozebrana więc chyba nie mogła tam stać bo stoi u mnie w domu