Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() lukaszc (S) Furious Moderator ![]() 5x126 Cracovia | 2006-03-19 22:32:40 panowie mam rzeczy przedstawione na zdjęciu i czuje potrzebe włożenia ich do samochodu celem wykonania szybkiego skrętu , wiem że było już milion razy to poruszane ale wytłumaczcie mi co i jak , co gdzie ma iść i jak to zrobić żeby wszystko to działało jak należy
![]() |
![]() CEHU F&F MEMBER Duży Kropek Iserlohn/Niemcy | 2006-03-19 23:05:31 przeciez na stronie Żurawia jest opisane co i jak ![]() >>>KLIK<<< [ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2006-03-19 23:06:31 ] |
![]() lukaszc (S) Furious Moderator ![]() 5x126 Cracovia | 2006-03-19 23:07:34
z tego co wiem to tam coś jest nie tak z tym patentem dlatego pytam , czekam aż więcej osób się wypowie , uznajmy że nie ma info ze strony zurawia a ja chce sobie cos wykminić ![]() |
![]() wrc126p F&F Wolny Słuchacz :) 126p/Gulf2 WuRCu Wrocław | 2006-03-19 23:19:17
Tu jest i nie bede pisał ![]() ![]() |
![]() wrc126p F&F Wolny Słuchacz :) 126p/Gulf2 WuRCu Wrocław | 2006-03-19 23:22:14
No i wszytsko na ten temat !! ;] |
![]() bizer_trikolor F&F Wolny Słuchacz :) DrutKar 652 Toruń | 2006-03-20 00:21:34 ja na takim czymś smigam już cały rok i powiem ze nie ma problemu na szutrasz na sniegu ale jazda po asfalcie troszke tenie oponki. mam tez podciete zwrotnice ( tak hamsko mi sie ucieło ze przy max skręce drązki szurują po felgach ![]() 1 bym sie zamachał 2 bym nie wyrobił bo kóleczka sie słabo skrecają. slalom to pestka z tym układem tak samo szykany pomomo ze zdzierają sie oponki to ja polecam. tylko po założeniu takie czegos nie radze odrazu jechac upalac bo sie zabic można ![]() trza potrenowac chwilke bo jest znaczna róznica w kreceniu kierą |
rallykage fiat 126p gr.A Orzesze | 2006-03-20 14:41:54
Tiaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moja odpowiedź brzmi kapić to trza umić !!! HNT co do twojej jazdy u mnie na szybkim skręcie to 2 rzeczy : po 1 jechałes pierwszy raz na takim "patencie" i szarpałeś kierą jakbyś chciał ją wyrwać albo ukręcic ![]() A teraz coś do kobzacza - jak wiadomo chyba wszystkim geometria w takim układzie podczas skręcania całkiem sie pierd... wiadomo! ale z tym tekstem ze trudniej sie ratować z głębokich boków to mnie rozwaliłeś i jeszcze do tej pory nie potrafie powstrzymać smiechu ![]() ![]() ![]() Niedowiarków zapraszam na el Mistrza Tychów 9 kwietnia i niech sobie pooglądają kto i na jakim układzie jezdzi i z jakim skutkiem (tor jest szybki nawierzchnia beton i asfalt). PS: oczywiscie nic nie mam do użytkowników normalnego układu kierowniczego - jak ktos potrafi to jezdzi na takim i sobie radzi np. rallyfilip ![]() ![]() |
![]() Kuner Raszyn / Wawa | 2006-03-20 15:25:33 a w wyszukiwarce tego nie ma? Ja upo,mnienia dostaje a Ty nie mzoesz? Przeciez bylo milion razy ![]() |
![]() bizer_trikolor F&F Wolny Słuchacz :) DrutKar 652 Toruń | 2006-03-20 15:33:28 ja smigałem i na tym i na tym ukłądzie i tak jak wcześniej pisałem, trza sie nauczyc z tym jexdzić i ja bym na zwykły układ już nie zmienił.
a co do kontrowania to jest to piękna sprawa przy podcietych zwrotkach taaaaak sie koła skrecaja mocno ze na zwykłym to bys se supeł na łapkach zawiązał jakbys miał nadązyć ![]() a ze auto jest nerwowe... no cóż ma lepsza reakcje na ruchy kierą to i bardziej nerwowe jest. no i jeszcze jedno kto malcem jeźdiz n aszutrach na okragło?? tam sie bookiem lata wiec ten trapez skretu czy jak to sie tam zawie jest niepotzrebny bo i takl wszystkie 4 koła sie slizgają ![]() |
rallykage fiat 126p gr.A Orzesze | 2006-03-20 17:01:55
.... znam konserwatysto jeden ! ![]() ![]() ![]() a tak wogole to jesli sie nie myle dommel tez smiga na szybki skręcie a widać jak wymiata ![]() ![]() ![]() ![]() PS : HNT - mam nadzieje ze do czasu zbudowania Twojej 900 przekonam Cie przynajmniej do listwy ![]() ![]() |
![]() SzymonX F&F Sympatyk FiaT krk | 2006-03-20 18:49:09 EDIT: poje**** mi sie tematy
sorx mozna skasowac posta... [ wiadomość edytowana przez: SzymonX dnia 2006-03-20 18:50:05 ] |