| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kptzbik Klubowicz NOK Niva kRAKÓW | 2006-03-27 09:48:11 Wraz z moją ukochaną podjeliśmy decyzję w wyjezdzie na tegororoczną edycję Kozackich Wertepów na Ukraine na początku lipca. Niezbędne bedzie przygotowanie auta pod tym kątem. Jakoże jestesmy początkujący wszelka pomoc bedzie mile widziana.
Mam pare pytan : Co sie lubi zepsuć w terenie a dobrze miec to przy sobie ? Jak wygląda kwesta szczelności i jak by można to zbadać ? Co mozna zrobic z podłogą jeśli pod dywanikami sa tylko resztki jakiegoś kartonu z folia i pod tym goła karoseria ?? Jakie opony terenowe polecacie - najlepiej na felgi fabryczne bo nie sadze zeby było nas stać na zakup doddatkowych felg. Czekam na wskazówki . pozdrawiam . |
Sniper Klubowicz NOK Niva California, Nub ... Posen | 2006-03-27 11:33:18 Sprzęgło Najlepiej Sachsa- 3000240001 - pasuje do nivki dobrze i jest wytrzymałe. A oponki Mud-Terrain T/A - znajdziesz je na fabryczne felgii ale trochę kosztują i napewno trzeba coś podciąć
|
kptzbik Klubowicz NOK Niva kRAKÓW | 2006-03-27 13:55:03 CO ty na takie opony ?? http://www.pphjanpol.pl/opona_cennik/index.php?prod_id=72 |
Sniper Klubowicz NOK Niva California, Nub ... Posen | 2006-03-27 15:04:28 Osobiście jestem raczej zwolennikiem szerszych rozmiarów opon - ale wiadomo że kazdy ma swoje preferencje. Jeśli chodzi o nalewki z JAnpola to dla siebie gdybym tam kupował to wziąłbym bieżnik URAGANO http://www.pphjanpol.pl/opona_cennik/index.php?prod_id=44
ale jakiś mały wybór tutaj i ceny tez nie rewelacyjne... |
kptzbik Klubowicz NOK Niva kRAKÓW | 2006-03-29 08:58:16 podłoga chyba nie wymaga az takiej ingerencji chodzi mi o wartwę pomiędzy karoserią a "dywanikiem" teraz przypomina to rozpuszczoną tekturę wymieszaną z folią. pozdrwaiam |
kptzbik Klubowicz NOK Niva kRAKÓW | 2006-04-06 13:26:25 Potrzebuje wskazówek dotyczących miejsc do których można spokojne podpiąć line od wyciagarki : rozumiem że z przodu w dwóch otworach do których normalnie line holowniczą się podpina a z tyłu, mam hak to może do haka jak to wygląda w praktyce . pozdrawiam |