| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
HEMIGTX F&F MEMBER PF125p/Polonez C 1983 Większyce | 2006-04-03 21:23:59 Wszystkie te części dotyczą silnika o poj.903ccm :
głowica przerobiona do sportu-planowana 2,5mm,poprawione kanały,zawory docierane itp. 50zł Głowica pochodzi z fiata 127,niejest to glowica z silnika seata jak to jest z pozostalymi czesciami. gaźnik WEBER 32ICEV 50 (251) Posiada podcisnienie i kilka inny pierdolek ktore wyrozniaja ten gaznik od zwyklych IBA od fiata 127,w kaplecie orginalna wloska podstawka z wybitym napisem FIAT. Gaznik pochodzi z SEAT-a z roku 1988.Stan jego jest dobry z + .Posiada minimalny luz na osce(1mm) Na tym gazniku auto jezdzilo caly czas az do czasu kiedy wal sie ukrecil i skonczyl w 2 czesciach(jako gratis moge komus wyslac jedna czesc,jak kupisz glowe i gaznik to dostaniesz caly wal gratis ) Cena-50zł (wiem,ze strasznie drogo ale takie sa realia i coz ja na to poradze)
pompa wody rowniez z silnika SEAT-a,chyba orginalna z tego silnika poniewaz ma wybite nr. i duzy napis SEAT.Odziwo poza nalotem rdzy na wirniku pompy nie cieknie i niema duzych luzow. cena-5zł
pokrywa zaworow z tego samego silnika,stan dobry(bez pekniec,niejest krzywa itp.) 8zł kopulka rodzielacza zaplonu firmy magneti marelli(włoska) Stan-niewiem ale niewydaje sie wytarta.Silnik dzialal do konca wiec sprawna musi byc. -5zł
mocowanie silnik(2szt.) jedna z Seata a druga z fiata 127 Stan bdb.Gumy niesa sparciale silniki na tych gumach niebujaly sie. 10zl za obie Powyzsze czesci jestem wstanie zamienic na wał korbowy z panewkami w bdb.stanie dodatkowo bym przyjal dobry walek rozrzadu najlepiej ze szklankami.
P.S: wiecej fotek moge zrobic i wyslac,jakosc kijowa bo fonem robiona
|
HEMIGTX F&F MEMBER PF125p/Polonez C 1983 Większyce | 2006-04-05 14:48:06 UP!!!
Mam tez na sprzedaz części od fiata 127 MKIII(albo MKII,niejestem pewnien) -lusterka boczne(jedno od strony kierowcy jest regulowane od wewn.za pomoca malego cypelka) 2szt. prawe i lewe,w 100% sprawne,nieuszkodzone. -pasy tylnie firmy SABELT 2szt.z napinaczami,sprawne,zwijaja sie dobrze. Napewno podpasuje je sie do jakies innych aut. Cena za pasy i lusterka 40zł |