witam
chce kupic skutera do 4000 zł
zastanawiam sie nad nowym cpi , motor magnus lub jakims uzywanym
pomózcie bo nie wiem co mam kupić
| « Poprzedni | Następny » |
marasmaras borowno | witam
chce kupic skutera do 4000 zł zastanawiam sie nad nowym cpi , motor magnus lub jakims uzywanym pomózcie bo nie wiem co mam kupić |
arsen PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | nie bardzo znam sie na skuterkach bo toto małe takie ale nie napisałes nic co cie interesuje pojemnosc?? moc?? spalanie?? wyglad?? hmm??? jesli chcodzi o bezawaryjnosc to piaggio z tego co słyszałem osiagi to yamaha i honda... kiedys była tez aprilla a teraz?? nie wiem za mojch czasów to panował simson 80 ![]() |
12345marcin warszawa | marasmaras - przy kwocie 4000 masz juz nie najgorsze pole do popisu. rynek jest zapchany motorkami ja polecam jakiegos japonczyka w koncu jakies osiagi maja w tej dziedzinie |
mily_byd FSM PF 126p '93 bydgoszcz | W tej cenie to chyba lepiej kupić motur. |
arsen PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . |
|
i jedziesz na przeglad dajesz odpowiednio wiecej i masz 50ccm |
![]() Dragster_13 Car In Progress. Stalowa Wola | To jak już rozpoczeliśmy temat o 125ccm to mam na oku Honde NSR 125. Jakie macie opinie na jej temat ? |
ale R czy F?? z plastikami czy bez?? ![]() |
![]() Dragster_13 Car In Progress. Stalowa Wola |
O taka: |
Krucek Szczecin | Honda ogólnie ma bardzo dobre motocykle. Ostatnio czytałem że ma już wyprodukowanych 20 milionów egzemplarzy, więc skoro ma taką produkcję to byle czego nie robi. |
| « Poprzedni | Następny » | |