Kilka miłych dla oka fiacików (małych):)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Kozackie alusy ma ten "trans loco"

to są alusy Abartha 14 " też mi sie takie marzą , skądś je ściąga on bo miał dwie a teraz ma 4 musze sie go zapytać

maluszki kozackie - chcemy jeszcze!

CZE WAM !!!!

TEN Z TYMI ALUMAMI MEGA MALUSZEK ALE W SUMIE WSZYSTKIE PREZETUJA SIE SUPER SZKODA ZE ROBIE MALUSZKA NA STYL CICHO CIEMNY A NIE RAJDOWY!

No te 14" są totalnie wypasione , może wiecie ile mają " szerokości i jakie mają ET. Oraz jakie kapcie tam siedzą ???????

najbardziej podoba mi sie ten ostatni(bialo-niebieski) .te nadkola, te brewki...zaj... (fajne) fele a tak w ogole to wszystkie sa ladne

Maluch o numerach rej. :
-WFA 826A ma kosmiczny i zaj...... środek (2 zegary, obrotek, hydro rękaw, kubełki, itd...)
-WPI X001 był opisywany w GT ale chyba każdy o tym wie, ale przypomnę (silnik A-grupa, klatka, kubełki, obrotek, pasy szelkowe itd.)

No i niech ktoś mi powie ze malucham nie do sie pościgać

A tu jeszcz kilka KAT CARÓW

jezlei chodzi o te felgi biale 4-ro ramienne tosa to CROMMODORA ABARTH 5,5x13 (a nie jak wszyscy pisza ze sa to 14) ET nie pamietam mialem kiedys takie alu wiec wiem co pisze

masakra mnie sie podobaja takie autka wypas jakbym miał ciutle wiecej kasy to czemu nie robić tak na rally

Hmmm.
Gdyby nie bylo mi żal lakieru na moim aucie to bym mojegotak pooblklejał.
Jak miec auto 4 osobowe z klatką - najwiekszy problem dla mnie.
A ogólnie autka łądne to dopiero esencja tuningu malucha.

Heh..stokrotne dzieki za fotki.Super.

Ten 2 maluch od gory WPI X001 mial kiedys taka super fotke jak szedl bokiem po zakrecie a na klapie byl napis "uwaga zachodzi prz skrecie"

Ten bialy WZC 8971 ma chyba alu ATS z wycietymi kawalkami ? lub pomalowane na czarno..dla mnie bomba

bialy ma ATS 12cali z pomalowanymi srodkami

maluszki kozak, ten powiew świeżości dobrze chyba wszystkim zrobi (ciągle ostatnio było o klasykach).
a te felgi z pomalowanymi kawałkami nawet nieźle się prezentują jak dla mnie

Moim faworytem i tak jest DF podpierający się lusterkiem w zakręcie

No! Pływajacy kredens w pęłnym przechyle rządzi!!!

to ja wrzucam galerie zóltego fiaciora jak zamiata bokami

fajny ale ten spojler z tylu to jakas pomyłka

Eleganckie fiaciki!
DF tez ladniutki!
Spojlerek? Czemu nie? Powyzej 250 przyciska do ziemi!