Spot 27,04,03

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
chciałem was zaprosić na spocik w niedziele w samo południe na pas startowy w czyżynach , mile widziani będa nowi użytkownicy z krakowa i okolic

OK.....ja postaram sie byc......!!wezme ze soba moja bestie.....hau hau....!

będe !

Cytat:
2003-04-25 09:33:20, Koniu pisze:
będe !

i po co to piszesz

ja tez (moze) przyjade
chce poznac czlonkow klubu (kilku znam)

postaram sie byc

Może uda mi się wpaśc ale tylko z buta w tym tygodniu do Kr. jade autem kumpla, amoja bestia zostaje w domciu. ))))

pojechałbym zapoznac klubowiczow ale jeszcze dowodu rejestracyjnego, po tym jak mi pyty wzięły, nie odebrałem

dziś widziałem ze zajezdnia jest otwarta tzn nie ma juz drzwi więc bedzie mozna sie jutro tam wpakowac i coś pokręcic

w sobote mi nie wyszlo - to moze w niedziele pojezdze:)

jesli skoncze meczyc ten nieszczesny gaznik...

qrde!!! bylem od 12- 12.20 na lotnisku w czyzynach (chyba jest tylko jedna) i bylem ja, ja i jeszce ja ile gdzie byliscie ze was nie bylo, albo gdzie ja bylem ze was nie spotkałem??????? a mialem was ochote poznac jak nie to moze cos w weekenda dlugiego????

chyba ze ja cos popierniczylem ale z bora jadaz od geanta, skrecilem w prawo a potem w lewo pod bloki i znow zaraz w prawo i wg. mnie to jest pas w czyzynach

ty byles na drugiej czesci pasa na tym obok koscioła. a my bylismy po stronie działek tam sie zazwyczaj spotykamy

stary wlsnie ze nie bo przyjechalem od strony działek (skret w ta nowa ulice co mozna do M1 dojechac) potem jako, ze was nie było to podjecgałem pod kościół i z powrotem postałem do 20 po 12 i poehcłem. ale trudno nidlugo bedzie na 100 % inny spot

tzn że byłeś na tym pasie, gdzie jest ogrodzenie na środku, a dojazd jest jak rajd paryż-dakar?? bo tam na 100 ktoś był już o 12:20~!!

Cytat:
2003-04-27 22:55:12, misieq pisze:
stary wlsnie ze nie bo przyjechalem od strony działek (skret w ta nowa ulice co mozna do M1 dojechac) potem jako, ze was nie było to podjecgałem pod kościół i z powrotem postałem do 20 po 12 i poehcłem. ale trudno nidlugo bedzie na 100 % inny spot

a czy moze byłeś białym fiatem bo widziałem takiego na tej stronie gdzie parking strzeżony i kościół a my siedzimy dokładnie po drugiej stronie dwupasmówki

no bylem chlopaki kolo parkingu strzezonego przejezdem jak paryz dakar kolo obu betonowych zaslon z jednej strony na druga. widzialem jedynei stojacego bialego malca.. nie wazne. ja bylem czerwonym e 80. A kto ma fiata z FF nr 2 z czarna maska czerwonego. stał dzis na kluzeka kolo forte ale nie bylo wlasciciela. Macie jakis spocik na umysle w weekend ??

no to byłeś na złym pasie o złej porze ten kant to pewnie kanii

na to wyglada