SPRZEDAM Audi A6 Avant

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam Audi A6 Avant dane;

- rok produkcji 1997r
- przebieg 265tys km
- kolor srebrny metalic
- silnik 2.8 V6 30v 193km & 280nm
- skrzynia automatyczna
- klimatronic
- xenony
- spryskiwacze reflektorow
- czarna skora
- podgrzewane siedzenia przod i tył
- karbonowe wykończenie wnetrza
- wspomaganie kierownicy
- ABS
- ASR
- dwie poduszki powietrzne (kierowca i pasazer)
- centralny zamek
- alarm
- elektryczne lusterka
- elektryczne szyby z przodu
- hamolgeny
- przyciemnione szyby
- alufelgi BBS 17 cali
- reg. kierownicy
- blokada skrzyni biegow
- hak (odpinany)

Poprzedni wlasciciel zamontowal instalacje gazowa Lovato II generacji. Zrobilem na niej doslowanie z 2 tys km i ja zdemontowalem tzn wszystko jest w aucie; elektryka, mikser, butla (w kole zapasowym ok 45litrow) Nie ma tylko zwezek w dolocie. Dlaczego ja zdemontowalem ? Poprostu auto na tej instalacji bylo bardzo slabe i zdarzyly sie wystrzaly. Pozatym ja gazu NIE preferuje a jezeli juz ktos chce zalozyc gaz w tym silniku to tylko sekwencja wchodz w gre. Ja nie mialem w planie jej zakladac bo auto sluzy jako 3 auto w w domu wiec jezdze nim zadko.
Spalanie benzyny w trasie przy 120-160km/h to ok 10 litrow. Przy spokojnej jezdzie 90-100km/h auto spala ok 8 litrow. W miescie pali ok 12-14 litrow w zaleznosci od stylu jazdy.

A aucie 7tys temu wymienilem;
- olej
- filtr oleju
- filtr powietrza
- filtr paliwa
- swiece
- kable do swiec
- olej w skrzyni biegow

Stan auto dobry. Silnik i skrzynia chodzi bardzo ladnie. Zawieszenia i hamulce wszystko jak w najlepszym porzadku.

Cena 23.000zl lub zamiana na Audi S6 Avant 4,2 V8 w tej samej budzie.

foto 1

foto 2
foto 3
foto 4
foto 5
foto 6

A moze zamiana za Ritmo 1.1? Malo pali, ekonomiczny, pojemny bo sąsiadowi cielęta przewozilem.. Jak sie dogadamy to moge dorzucic eleganckie kołpaki, naklejke pajonier i zapachy na lusterko. Odpisz szybko bo jak nie to jade na sadomierz...
Pozdr.