MotoNews.pl

1/4 mili Modlin 1 maj

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam pytanie czy bedziecie w modlinie?

ja mozliwe ze bede narazie na 60%

ja mialem zaplanowany wyjazd. ale takze nie 100%...

Ja tez sie wybieram ale wszystko bedzie zalezec od mojego szefa bo jak da mi wyplate to pojade a jak nie to chyba bede sie musial zadowolic zltem na pasie.

A tak na marginesie to ile jest do modlina z krakowa ?

wiec zdecydowalem sie pojechac, oczywicie nie maluchem:)
wyjezdzamy ok 3-4 w nocy.
do zobaczenia!

Jesli chodzi o Modlin koło Warszawy a konkretnie koło Nw. Dworu Mazowieckiegoto jest 271 km.......

...ups... zapomniałam dodać....pomiar odległości w lini prostej......

My z Gregorym tez sie pojawimy :-]

za trzy godziny wyjazd a mi sie nie chce spac:(
bede nieprzytomny na zlocie:)

Witam.

Wlasnie wrocilem z imprezy w Modlinie. Zaowocowalo to kilkoma nowinkami. Mianowicie - przed imrpeza zostalem sklasyfikowany jako Outlaw, czyli razem z maszynami o najwikszej mocy niedajacych sie sklasyfikowac do zadnej innej. Dlaczego? Bo mialem przeszczep inny niz orginal... W wyniku tego moglem co najwyzej zamknac ta grupe, tym bardziej, ze trafic do niej mieli rowniez zwyciezcy wszystkich innych klas. W regulaminie zas byl punkt, ze jesli w danej klasie nie ma min 8 aut, to jej uczestnicy przechodza do klasy o jedna wyzej. Pozniej okazalo sie ze w O jestem tylko ja i jakas Siena, ktora w ogole sie nie zglosila... I co? I nic. Klasa odwolana, bo wyzszej juz nie bylo. A wiec wlasciwie moglem jechac do domu. Pojechalem sobie tylko 400m na czas (19,2s) dla wlasnej ciekawosci. Po powrocie na start okazalo sie ze stracilem jakies pol sekundy przy ruszeniu....

Sprawa numer 2. Byl na zlocie wlasciciel Krzysia (126p Corrado). Porozmawialismy sobie co nieco na temat jego samochodu, wykonaniu, kosztach, osiagach, zlotach i kilku innych drobiazgach. Najprawdopodbniej przyjedzie on swoim maluszkiem na do Zvolenia. Obejrzalem rowniez skrzynke biegow od Audi oraz polosie wykonane z.... walu napedowego duego fiata!!!! Od razu widac bylo profesjonalizm wykonania. Powiedzial, ze wlasnie zamowil przednia klejona szybe do swojego samochodu za..... 10.000zl.... Mi wystarczylo.... W kazdym razie jego malar nie jest na sprzedaz wiec nikt nigdy nie pozna jego ceny.

Trzecia sprawa - dostalem dzisiaj przed zlotem chipa sportowego robionego na wzor V-techa, ale jeszcze z jakimis modyfikacjami. Teraz dopiero ten maluch zaczal jezdzic... Odciecie 7500, charakterystyki pelnej jeszcze nie znam, ale generalnie SC GT Chojnackiego majacy 10s do 100km/h, ktory jeszcze miesiac temu zrobil mnie jak chcial na dlugosci 300 metrow, dzisiaj caly wybebeszony do golej blachy tylko z siedzeniem keirowcy (i nim samym ) mial juz duuuuze trudnosci, zeby mnie dojsc. Spialem sie rowniez z Mitsubishi Coltem 1.6, ale gosc chyba jezdzic nie umie, bo zostal w blokach ze spalonymi gumami. CO prawda na trojce w koncu by mnie dosedl, ale skonczyla sie droga.

Sprawa czwarta i chyba najbardziej bolesna dla mnie.... Zmielilem druga skrzynie od malara.... Najpierw padla czworka, pozniej jedynka i dwojka, i do domu dojechalem jedynie na trojce, a caly olej ze skrzyni zostal gdzies na trasie Modlin - Warszawa...
Szukam na szybko skrzynki. Najlepiej na jutro do godziny 14 w Wawce. Jakby ktos z was mial, to dryndnijcie lub dajcie smsa 601888185, bo nie mialem jeszcze czasu na zrobienie 700, a musze na czyms jezdzic...

I to by bylo na tyle. Wnioski:
Szkoda ze nie moglem startowac w klasie Mini (do 1550ccm silniki atmosferyczne). Cos bym tam namieszal, bo czasy mialem raczej te z pierszej polowy stawki, mimo startujacych Civicow i innych wynalazkow pt. SC 100KM. Ale generalnie bylo OK

126p powered by scs 1100

[ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2003-05-01 23:18:23 ]

chyba z 19,2 to bys nie powalczyl nawet w klasie do 1550cc...
swifty robia ponizej 18, SCS kolo 18,5... maluch z RC mial kolo 18sek

a co do przydzialu do klasy to mozna zmienic silnik na inny tej z auta tej samej marki o tej samej ilosci cylindrow co seria... w innym przypadku - outlaw

witam!

wlasnie wrocilismy.
mnie za to sie bardzo podobalo:) - ale ja bylem jako widz.

Zuraw: widzialem twojego malucha jak przemknal przez parking, niestety nie mialem okazji spotkac cie na postoju i przywitac sie:).

ps: pozwolilem sobie nie zakladac nowego tematu o tym samym tytule i pisac w twoim. dzis padam ze zmeczenia, wiec tylko krotka zapowiedz tego co sie pojawi:)
teraz myc, jesc i lulu:)

znalazłem fotki Krzysia z modlina
http://80.55.6.222/richi/modlin/modlin_90.jpg
http://80.55.6.222/richi/modlin/modlin_92.jpg
http://80.55.6.222/richi/modlin/modlin_91.jpg

30 zdjec z modlina na wheels.at/mountez

bezposrednio tutaj

krzysia tez mam troche:

...w sumie ze zlotu 500 zdjec:)

Tylko ty miales malca z 1,1 ?
jesli tak to widzilem go fajna bestia
i jak przechodzilem to cos mowiles ze Ci skrzynia wczoraj padla :]
nie w modlinie tylko przed wczoraj
a w modlinie to juz swoja droga... :]

połączyłem wątek zeby w przyszłosci sie lepiej wyszukiwało
pozdrawiam

Cytat:
2003-05-02 12:21:58, BARRY pisze:
Tylko ty miales malca z 1,1 ?
jesli tak to widzilem go fajna bestia
i jak przechodzilem to cos mowiles ze Ci skrzynia wczoraj padla :]
nie w modlinie tylko przed wczoraj
a w modlinie to juz swoja droga... :]

Dokladnie - do domu dojechalem tylko na trojce. Ale mam juz nowa zalozona, wiec znowu bzykam malarem. W tamtej zniszczneiu ulegla 4, wiec choinka do wymiany i skrzynka bedzie jak nowka