Radio w Corolla "97

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Mam Corollke z 97 roku i jak wiecie, radio jest tu wyeksponowane na samej górze. Boję się włożyć jakiekolwiek lepsze radyjko, bo ew. złodziej będzie miał wszystko na wierzchu. Widziałem w Corolkach '99 zespolone radio, które wyglądało jakby miało pasować do tego otworu co i u mnie jest, myślę, że na takie radia jest mniejsze wzięćie wśród łepków zajmujących się włamami. Czy ktoś mógłby potwierdzić lub zaprzeczyć, że radio firmowe, jakie było monowane w '99 pasuje do Corolki '97?

Pozdrawiam
Mariusz

Pasuje, tylko że gra cieniutko. Moim zdaniem nie ma co kombinować, kup radio z wyjmowanym panelem i po sprawie. Przynajmniej będziesz miał konkretne brzmienie

Miszkam na Pradze w Warszawie, tu z auta znika wszystko, nawet radio byle jakie bez panela... nbie chce ryzykowac...

To w takim razie rozwiązanie hardcorowe. Zaopatrz sie w zmieniare lub jakies mp3 czy co tam....
Radio schowaj głeboko, wyprowadz przewody do samego panelu i zrób dla niego gniazdo na środku deski - w takim miejscu w jakim Ci wygodnie. "Zmieniara" bedzie potrzebna do tego zeby zmieniac jakos płytki bo przeciez do radia nie bedzie totalnie dostępu...

Pozdrawiam
prawie elektryk

Kumpel ma MP3 którą zabiera do kieszeni a w bagażniku piecyk,tylko kabelek dopina
Aha nie zapomnij zciszać muzy gdy dojeżdżasz do celu żeby nikt nie słyszał że jest w aucie jakiś konkret sprzęt

Najprawdopodobniej widziales nie radio tylk komputer pokladowy, bo w II wersji E-11 od 99r na gorze byl komp pokladowy, a radio montowane nad popielniczka, tam gdzie w I wersji jest duza klapka - schowek.

Komputer? a da się taki w okularze zamontować?

M

najlepsz a rada!!!
włoż radio nie do końca, na noc wyjmij.
problem może byc, że jak odłaczysz kabelki to sie rozkodowywuje.
ale ja miałem kiedys kastowego kenwooda.
rozkodowywował sie dopiero po 24 h od odłaczenia kabelków.
a raczej zawsze na 24h gdzieś jechałem.
więc wszystkie stację były zapamietywane.
teraz mam kenwooda CD .
i tylko jak odłacze kabelki , musze go kodować od nowa.
wiec stare jest dobre.
pozdro.

[ wiadomość edytowana przez: cesar dnia 2006-07-22 22:38:38 ]