Alpine CDE-9841R + subwoofer Alpine

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy to dobre radyjko www.essa.com.pl/oferta/index.php?id=2,8,21&kid=21&pid=815 ?? Wygląd ma fajny ale nie wiem jak gra i czy uciągnie potężniejszy sprzęt. około 2,5 tys W ( oczywiście oprócz radyjka będą 4 wzmacniacze)

allegro.pl/item113497669__alpine_swx_1242d_30cm_3000_watt_nowy_wawa_.html

czy jest jakiś wzmacniacz będący w stanie utrzymać 2 takie subwoofery ?? czy musiałbym mieć ich 2 lub nawet więcej do utrzymania ??

[ wiadomość edytowana przez: dawidos160 dnia 2006-07-13 19:29:20 ]

Mam takie radyjko i mogę porównać do poprzedniego pionka 2000 DEH. Gra raczej neutralnie, bez podbarwień w przeciwieństwie do pionka, tuner troche kiepski- stacje fukają, posykują itp (na deh 2000 tego nie było) za to CD dużo lepszy. Obsługa słaba (np. czekanie aż zniknie menu "bass" - z 15 sek, albo przewijać klawiszem), zdejmowanie i zakładanie panela gorsza niż w pionku. Kiepskie podświetlenie 4 głównych klawiszy (takie zielone i bardzo mocne). Jeśli chcesz napędzać suba lub dwa to odradzam radio z jednym wyjściem, bo będziesz regulowal jednocześnie przód i tył czyli suby. Sam żałuje, że nie kupiłem 9847R (3 pary wyjść), było za 700 zeta, a kupiłem to za 400.

Cytat:
nie wiem jak gra i czy uciągnie potężniejszy sprzęt. około 2,5 tys W ( oczywiście oprócz radyjka będą 4 wzmacniacze)

Samo radio daje tylko sygnał do wzmaka, tylko pytanie czy wzmaki pociągną?