| « Poprzedni | Następny » |
jackrally Membre du forum VW Passat Lublin | Może kiepskie paliwo zatankowałeś. |
drinkman Wrocław | Raczej nie...zatankowałem na Shellu tam tankuję zawsze do swojej toyotki i jest ok. |
drinkman Wrocław | no i chciałbym się dowiedzieć o czym informuję ta kontrolka... |
drinkman Wrocław | auto jest z 2000 roku, więc gdzie moze tkwić problem? muszę podłączyć go do kompa? moze to bezpiecznik? |
drinkman Wrocław | Dziękuje za info. ok. czy się "wkręca" powyż 3000 to nie wiem, bo jechałem ostroznie właśnie tak do 3000 obrotów, a jak się pozbyć tego mrugania? odłączyć akumulator? |
jackrally Membre du forum VW Passat Lublin | Można spróbować odłączyć akumulator na jakieś 10 minut, jak znowu potem będzie świecić, to na komputer i wykasować błąd, bo inaczej się tego nie usunie. |
drinkman Wrocław | romumiem..na kompa to do asco czy zaufany mechanik moze byc? aaa i na koniec myslę dziwne pytanie..nie moge znależć dźwigni do maski silnika za nic w swiecie ... |
jackrally Membre du forum VW Passat Lublin | Dźwignia jest poziomo prawie, po lewej stronie pod deska rozdzielczą. Jeśli znajomy mechanik sobie poradzi to OK, jak nie to do ASO Peugeot |
drinkman Wrocław | dziekuję bardzo za pomoc |
drinkman Wrocław | cholera , teraz juz nie mruga tylko się swieci cały czas... |
adasco Membre du forum Roomster & kropek Łódź | sprawdz, czy wszystkie kabelki kontaktuja. |
drinkman Wrocław | ok. sprawdziłem i nadal to samo... |
drinkman Wrocław | hej! zgasła sama z siebie przedwczoraj heheh ..auto samonaprawcze |
jackrally Membre du forum VW Passat Lublin | Czyli tak jak pisałem- potrafi sama z siebia zgasnąć |
| « Poprzedni | Następny » | |