Potrzebny blacharz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie potrzebny dobry i tani i w kraku bo potrzebuje pospawać mojego Maldona bo troche mu sie zgniło.
Jeśli będziecie znali kogo ś takiego to napiszcie to podjade i popytam.

Moge Ci powiedzieć gdzie NIE jechać bo tak mi próg i podłoge zrobił że niech go

Ja z maluchem jechałam do Bibic do pana Kuli mały warsztacik zawsze mozna sie dogadac ale wiem ze bardzo chwala sobie ludzie blacharza na Klasztornej.

ja w jesieni "naprawialem" przod w swoim. zadawalem podobne pytanie na forum i polecono mi warsztat na ul. zablocie. jestem zadowolony z pracy i kwoty, ktora zaplacilem. co wazne - ty masz obnizonego malacza - a oni duzo takich tam robia, wiec wiedza o co chodzi i gdzie trzeba wzmocnic.

Mountez a co robiłeś u siebie??? i ile ci powiedzieli???
Putin napisz gdzie niejechać bo to sie pewnie komuś jeszcze przyda.

może schwepes kupi migomat to pospawamy ci tak że hej

No może się przydać i żeby go z sobą na zloty zabierał
tak jak by się komuś coś urwało
Jak kupi i się nauczy w miare spawać , to się pisze na małe łatanie , mam nadzieje na klubowe zniżki

QUOTE] Putin napisz gdzie niejechać bo to sie pewnie komuś jeszcze przyda. [/QUOTE]
tak wiec jak ktos mieszka na prokocimiu to przecznica od górników
(nie wiem jak ta ulica sie nazywa)
taki szary garż z szarymi drzwiami...
nie bede do niego szedł i opieprzal go bo nie mam siły do takiego piprz!@# ale mysle że trzeba po prostu robić "po znajomoœciach"

co do znajomości to ja mam świetnego blacharza..tylko ze w Rzeszowie, a i dla F&F Members była by znizka

gość robi cacy...włśnie zaraz jade ogladać swoją 128 3p, po lakierowaniu w komorze kolor Ferrari Red

uuuuu juz nie moge sie doczekać!!!!!

pozdro

qba...ja chce fotki !!!
Poszerzałeś swojego ?

czy poszerzałem??? pytanie...musiałem!!! bowiem moje oponki 205/60/13 nie mieszcza sie, a gdy jeszcze dodac ze załozone są na 3 czesciowe felgi Gott, w rozmiarze 7.5"x 13"!!!! poszerzać trzeba było!

Co do fotek...hm tu moze byc mały problemo bo..brak cyfrówki((
napstrykałem juz 5 klisz...( fotograf bedzie happy ,bo zarobi)

czekajcie to prześle wam niedługo na forum całą dokumentacje remontu...kazdy spaw widać!!!

Pozdro!!

to moze dasz do wywyołania fotki na cd odrazu bedzie ładna jakość, niz wywoływac na zdjęcia a pozniej skanować. Ja sie nie mogę doczekać

właśnie wróciłem od "mojego" blacharza.............

no cóż..............ŁZY radości popłyneły po mych piliczkach!!!!
Panie i Panowie , lakier wygląda cudownie! !! Lustro!, i do tego jeszcze ta pogoda!!! Wyobrazacie sobie ! Piekne słońce odbijające sie w masce mojej 3P! wypstrykałem kolejną klisze!!!

Kurcza chyba jednak nie bedzie pasów, tak jak było to w orginale

1
2
3

co o tym myslicie?

Cytat:
to moze dasz do wywyołania fotki na cd odrazu bedzie ładna jakość, niz wywoływac na zdjęcia a pozniej skanować.

a ile taka przyjemność może kosztować?

pozdr.
Qba

u mnie zgnila prawa strona, w miejscu gdzie trzyma sie "kolo" i prawe mocowanie resora. wspawywali tam kawalek blachy. poprawiali takze lewa strone - bo od razu zakladali mi wyklepany resor. za wszystko zaplacilem 180 zl. dla porownania, w innym warsztacie chcieli 200zl + wszystkie czesci sam mam kupic.

co do 128 3p. pamietacie z pewnoscia czlowieka, ktory ma dwa 124, cabrio i tego zoltego. od kilku dni pod domem stoi trzecia furka, 128 3p wlasnie. nie ogladalem w dzien jeszcze, wiem tylko ze jest brazowy:). jak tak dalej pojdzie bedzie tu male muzeum fiata:)))

ja widziałem to brązowe 3p stoji na prądniku czerwonym , jest też jeszcze 128 special , i znalazłem 850 po dzwonie w przód

ja ostatnio widziałem 850 (tyle że seat) w okolicach starowiślnej, stan super, cała się błyszczała, felgi te alu 12'' stare...ale na pewno nie jest na sprzedaż

seat 850 stoi te na ul.Jagielonskiej w Rzeszowie, pelen orginal, tyle ze z orlem amerykanskym na masce((

Moze jest na sprzedaz....nie wiem?

dla kogoś kto mieszka w krakowie płd.-wsch. polecam zakład przy Lipowskiego 16 tel. 658-85-53
ja wspawywałem dwie podstawki pod resor i obspawywałem mocowanie przednich wachaczy i za całość zapłaciłem 200pln
ps. gratis gościu mi naprawił fotel i zrobił fachowe połaczenie kabla od akumuletora do skrzynki bezpieczników który mi sie często rozłączał (zauważyłem to dobiero niedawno) i był prowizorycznie zwiazany.
polecam
ma również całe zaplecze związane z lakierką
polecam gorąco
kumpel też mercedesa beczke spawał tam i bardzo sobie chwali solidną robote

Wielki dzięki za adresy będe musiał podjechać ale najpierw matura bo inaczej sie niewyrobie

qba, oczywiscie ze bez pasów ! i bez ciemnych szyb musi byc w typowo oldtimerowym stylu, gleba, kapice, brak zderzaków, klatka, silnik zapowiada sie naprawde miodzio
Moja propozycja jest taka aby wogole nie tuningowac samochodu na styl współczesny
proponuje styl taki jak na www.fiat128.de !!!!