Zbliza sie nowy sezon, a Klub Syrena Pomorze nie proznoje. Pamietacie bardzo udany, zeszloroczny wyjazd do Elblaga? W tym roku mam zaszczyt zaprosic wszystkich milosnikow starych samochodow na impreze ktora wpisuje sie w tradycje naszych corocznych wyjazdow. Tym razem zapraszam do Nowego Stawu, na 26 sierpnia.
Miejscem imprezy jest stadion, impreza bedzie przebiegala wspolnie z festynem, ktory odbywac sie bedzie na terenie stadioniu. Prowadzic ja bedzie znany wszystkim Krzysztof Skiba My bedziemy mieli wlasna czesc, na ktorej ustawiamy swoje samochody aby pokazac sie szerszej publicznosci.
Jako wystawcy aut nic nie placilmy za wjazd - oczywiscie
Jesli macie jakies wlasne pomysly co mozemy na takiej imprezie zrobic, prosze pisac - wszystkie rozsadne koncepcje da sie wcielic w zycie
Jeszcze raz zapraszam. Na impreze zaproszamy procz klubowiczow Klubu Syrena Pomorze takze wszystkich z Cartoon Trabant Trojmiasto, FSO AK 3miasto oraz Automobilklubu Morskiego. Mysle ze warto odpowiedziec na zaproszenie przyjazdem przynajmniej tak licznym, jak rok temu do Elblaga.
A na marginesie: ktos dostrzegl ze w Pomorskim sa milosnicy zabytkow. Warto pokazac, ze rzeczywiscie sa i ze mozna na nas liczyc i z nami wpolpracowac. Dlatego goraco namawiam do przyjazdu.
Pozdrawiam
Michal
Klub Syrena Pomorze

Syrenki w moich zbiorach nie mam
Ale przyjadę Zastavą
)) zart. Kryspin i zaloga melduja sie na starcie. Skad robimy wyjazd?