Mini spot Szczecin + Cari Mi¶ka i Misiek

« Poprzedni | Następny »
W drodze powrotnej z Pustkowa udało się nam spotkać w Szczecinie na Mi¶kiem II i jego Cari
Super sprawa tym bardziej, że do końca nie byłam pewna czy spocik wypali a taka okazja nieprędko nas spotka. Spotkali¶my się na parkingu pod bazarem a po ogl±dnięciu Cari poszli¶my na kawkę i soczek Powiem tyle: Cari robi wrażenie, jak na swój wiek trzyma się ¶wietnie (mam porównianie z E i je¶li Misiek wykona swój plan to będzie miał prawdziw± perełkę
Poniżej krótka fotorelacja - twarz Mi¶ka zakryta, chyba się chłopak wstydzi (na mojej stronie nie będzie zakryta :> )

Najpierw była sesja zdjęciowa Corllki Pigletta

Pigletto z bułk± i inne auta

Ooooo kto¶ jedzie w strugach deszczu

Cari i Corolla + oględziny

Misiek złapany na mie¶cie. Ucieka??

Siedziałam w Cari! Dla mnie najważniejsze zdjęcie - chyba oprawię w ramkę

Pozdrawiam!

Misiek jest po prostu tak przystojny że boi się zmasowanego ataku fanek

Cari bardzo fajna i przestronna. Pozdrowienia

Super Spocik, super bryki, super ludzie

Powiadasz Madzia, że z Mi¶kiemII, to On jeszcze żyje
Super spocik

miło. szkoda że we wrocku nie ma takich spotów

Cytat:
2006-08-16 07:37:36, rogacek pisze:
miło. szkoda że we wrocku nie ma takich spotów

to taki spontan ale jakby¶my byli we wrocku to wiadomo

Cytat:
Powiadasz Madzia, że z Mi¶kiemII, to On jeszcze żyje

żyje żyje, obiecał sam skomentować t± relację

Szkoda, że jeszcze mojej Rolli nie było

Cari miska jak widze nadal w formie

SZkoda ze moja zostala w anglii, tez chcialbym sie spotkac z Miskiem.
Moze w grudniu kiedy moja wroci na stale do polski zalapie sie na jakis spocik.

Pozdrawiam

Achhh ten Misiek.........tajemniczy go¶c z niego

Super Spocik, super bryki, super ludzie !

Spocik:
Było naprawdę bardzo bardzo fajnie.
Najlepszy numer to wjazd na parking. Rozgladam sie rozgl±dam... szukam tej czerwonej E9 - nie widze. To jade dalej i dopiero gdy jestem na wysoko¶ci samochodu Pigletta /chwila po fotce z cari nr 1/ zauwazyłem go¶ci z daleka Jako¶ tak nastawilem się na t± czerwień
Albo jeszcze wczesniej dzwonie do Madzi na komórke. Zaczynamy rozmowe.... rany, co ona mówi... nic nie rozumiem. Jaki¶ chiński arabski czy co
Juz na miejscu oględziny, pogaduszki, kilka słow o cari "i tak sie nieĽle trzyma" - co to za okre¶lenie wytkniecie kilku wad - kto ma dobre oko zobaczy na zdjęciach
Potem Madzia oczywi¶cie wsiada do cari, rusza i naciska co tylko sie da.. podoba się Jej
Następnie przek±ska /dziękuję Pigletto / i niestety pożegnanie.

Bryki:
Wiadomo - najlepsze z najlepszych.

Ludzie:
Pigletto - miły i konkretny człowiek /to On podał ostatecznie współrzedne w jakich się znajduj± w moim mie¶cie i dzięki temu wogole sie spotkali¶my /
Madzia - przesympatyczna, prawdziwa entuzjastka, u¶miechnięta, zwariowana i wogóle fajna dziewczyna Madzię ¶miało mozecie brać ze sob± na wczasy bo wiele miejsca w samochodzie nie zajmie
Misiek - znów w tej samej kurtce co na "duzym spocie" kilka miesięcy temu Tajemniczy i zagadkowy i niech takim pozostanie

To nie arabski yno ¶l±ski - kapujesz synek
A Misiek okazał się naprawdę przesympatycznym facetem, naprawdę równy go¶ciu (pozwolił mi wsi±¶ć do Cari). No szkoda, że nie widziałe¶ mojej Rollki (Piglettowi to sie zawsze udaje pochwalić) ale może w przyszło¶ci... bardzo bym chciała raz jeszcze się tak spotkać

Dzięki za miłe słowa i... namiar na Neste. Zatankowali¶my tam i na tym paliwie Madzia dojechała aż do Gliwic - spalanie wyszło chyba 6,8l/100km (rekord)

Cytat:
2006-09-20 20:17:25, Pigletto pisze:
Dzięki za miłe słowa i... namiar na Neste. Zatankowali¶my tam i na tym paliwie Madzia dojechała aż do Gliwic - spalanie wyszło chyba 6,8l/100km (rekord)

wiadomo - kobieca stopa = mniejsze spalanie

Było mi bardzo miło i to ja dziękuję

Cytat:
Juz na miejscu oględziny, pogaduszki, kilka słow o cari "i tak sie nieĽle trzyma" - co to za okre¶lenie

Ja bym tam więcej wydybał

Misiek nastepnym razem napisz SMS lub wyslij maila o takim Super Zdarzeniu. Pozdrawiam

« Poprzedni | Następny »