| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sbieniek OPEL OMEGA B COMBI Sulęcin | 2006-08-23 17:30:47 Właśnie stałem się właścicielem nowych siedzonek do omegi b w pełną elektryką i pamięcią, problem jest taki, że są one od "anglika". To, że w moim aucie nie ma instalacji pod pamięć to już wiem, bo żadnej kostki w tym kierunku nie znalazłem, ale stwierdziłem, że to nie jest mi potrzebne i zamieniłem fotel kierowcy z pasażerem, bo tylko tak pasowały napinacze do pasów bezpieczeństwa.
Fotel kierowcy (który powinien być pasażera), jest podpinany po 1 kostkę z zasilaniem i cała elektryka działa, natomiast fotel pasażera (wcześniej kierowcy) ma pamięć i wszystkie kable schodzą się do sterownika i tu mam problem bo nie mam jak tego podłączyć Czy może ktoś podłączył zasilanie do sterownika tak aby to działało bez orginalnej instalacji Czy ktoś wie jak ominąć sterownik i zmostkować kable silników oby reagowły na położenie nechanizmu ustawiania? Może trochę to zagmatwałem, ale Ci co mieli z tym do czynienia powinni wiedzieć o co chodzi ![]() |