| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
awariat toyota carina 2.0GLi E lutterworth | 2006-09-06 22:29:31 miałem problemy z pilotem to sobie kupiłem alarm z 2 pilotami
pytanko kto ma schemacik instalacyjki elektrycznej? |
awariat toyota carina 2.0GLi E lutterworth | 2006-09-10 15:26:36 to chociaz gdzie jest ta czarna skrzynka w toyocie carina bo rozebralem z pol samochodu i nie moge znalezc
|
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2006-09-10 16:12:24 poszukaj na forum
jest książka w PDFie o carinkach znajdziesz tam wszystkie schematy z tego co pamiętam jest ona umieszczona stronce perzana miłej lektury |
Fiskomp TOYOTA DRIVER Toyota CarinaE 2.0 b ... Rzeszów | 2006-09-12 10:21:59 Ja przy tej okazji się podczepię pod wątek.
Mam takie pytanie związane z pilotem do alarmu (AVITAL). Są na nim 4 przyciski (od góry 3) i zboku jeden.
Używam tylko tego głównego po środeczku. Nie czepiam się pozostałych, niestety nie dostałem instrukcji do tego pilota i boję się, że jak nacisnę jakąś kombinację, to zablokuję samochód na amen. Możecie może podpowiedzieć, do czego "są/mogą być" pozostałe przyciski, jeżeli ktoś miał styczność z tego typu alarmem (czy czym to jest). Główny odblokowuje centralny zamek i w drugą stronę. Przyciski 2 i 3 mają inny kształt (rysunek w paint'cie ) są one jakby wycinkiem koła ale to chyba nieistotne
Za pomoc z góry dzięki. |
Fiskomp TOYOTA DRIVER Toyota CarinaE 2.0 b ... Rzeszów | 2006-10-03 20:56:05 Dzieki Perzan za sugestie.
Poszedłem po rozum do głowy i trochę pokopałem, mam już pełny opis co, jak, gdzie i po co
A wracając jeszcze do PW, nic by sie nie dało załatwić ?? (serwisówka). Please.
pozdrawiam, |