| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska | 2006-09-22 21:40:45 Sprawa jest prosta:
masz 2 alternatywy tansza i drozsza. Tansza polega na kupieniu zarowek na allegro ja kupowalem od http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=128951349 na allegro takie z drucikami o średnicy 3mm z dlugimi wąsikami ktore nalezy owinąć wokól takiej plastikowej nasdki ktora wyciagniesz z zarowką. no i tylko zawinac te wasiki wystaczy i wlazyc. U tego sprzedawcy to zaroweczki na samym dole te z pkt. 3, ja kupowalemdo przyciskow biale bo kapturek sciagnolem z orginalow. wersja drozsza ok. 30zł za szt to kupieie gotowej zarowki w aso z kondonkiem plastikowym i plastikowym wsadem. Widze ze tylko ten kontrachent sprzedaje takie zaroweczki z wasikami ktore pasuja do mojej corollki a i do carinki tez pewnie beda pasowaly. Musisz sciagnac panel w ktorym siedzi przysick i z panela wyciagnac przycisk z drugiej strony, ten wklad w ktorym siedzi zaroweczka odkrecasz zwyklym srobokretem o pół obrotu moze jeden. a w tym wkladzie siedzi sobie zaroweczka zreszta na pewno zakumasz o co chodzi jak wycigniesz caly przycisk. pozdrowka |