Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() sterciu T E L E T U B I Ś wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-10-23 00:19:22 stary wkręt , kiedys nowym LT-ekiem pojechałem na wymianę olejów , filtrów itp po 10kkm co w ksiązce serwisowej pisało ze po 15kkm wymienia sie olej , filtr itp , a ze auto miało juz ponad 30kkm przebiegu to kazałem wymienic olej , filtry (oleju,paliwa, powietrza, kabinowe), to wymienili mi filtr oleju a do starego oleju dolali do poziomu troche nowego (jak wyciągło sie miarkę to jak wczesniej było pół stanu to az było za duzo wlane a olej dalej był juz czarny) i filtr powietrza przedmuchali najprawdopodobniej powietrzem pod cisnieniem i włozyli go spowrotem a policzyli za wymianę i nowy filtr ![]() |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2006-10-23 00:36:13 A w ktorym dieslu po wymianie nie masz czarnego oleju?? |
![]() pankuba TOYOTA DRIVER Renault Megane 220 GT Wawa | 2006-10-23 13:04:10 tia marki nie mają najlepszej opinii, a z drugiej strony to co mówi PiterK - ufaj i sprawdzaj (ja to zawsze robię) |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | 2006-10-23 13:35:40
diesel to diesel olej jest black. |