Status Muzeum Narodowego dla Norblina !!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mozecie pomoc

Artykul

Podpisz sie pod petycja

Dla mnie to wazna sprawa

podpisane...

jak trzeba będzie to się wymyśli jeszcze z kilka tysięcy różnych ciekawych nazwisk

pzdr

Niop ja tez podpisałam

Poszło

Cytat:
2006-10-24 14:45:53, marcinm pisze:
jak trzeba będzie to się wymyśli jeszcze z kilka tysięcy różnych ciekawych nazwisk

podpisuję się

Podpisałem się!

Mam nadzieje, że sie mi odwdzięczą jak trzeba będzie nadać status cari..

Cytat:
2006-10-24 16:25:34, MisiekII pisze:
Mam nadzieje, że sie mi odwdzięczą jak trzeba będzie nadać status cari..

napewno hehe

A kto z was byl kiedys w tym muzeum ?

podpisane

Podpisane

Też podpisałem, ale zdziwił mnie Pan który podpisał się jako: chuj ruchacz z niejakich chujawek.... heh....

Cytat:
2006-10-24 20:13:53, Pigletto pisze:
Też podpisałem, ale zdziwił mnie Pan który podpisał się jako: chuj ruchacz z niejakich chujawek.... heh....

bo niektórzy ludzie są nienormalni...

Cytat:
2006-10-24 20:13:53, Pigletto pisze:

zauwazylem , jakis przyglup ..... .

Podpisaliśmy
Ja i żona
Pozdrawiam

ja też

No to pieknie , mam nadzieje, ze za wiele lat bedziemy tam mogli ogladac te nasze wynalazki w takim albo lepszym stanie

I ja, i ja!

Cytat:
2006-10-24 18:29:07, CzapCzap pisze:
A kto z was byl kiedys w tym muzeum ?

Ja byłem...

podpisałem

może kiedyś tam się wybiorę, jeżeli przetrwa ten zbiór

Warto sie dam udac, zobaczyc chociaz Ogara, Warsy, Mikrusa,Syrene 110 czy Warszawe Ghia. Pozatym z ciekawszych 125 kombi 4x4, poldek 3d, poldek analog a teraz chyba stoi juz tam (nie jestem pewny, bo jak bylem ostatnio to jeszcze go nie bylo) Stratopolonez .
Dla kogos kto sie interesuje polska motoryzacja to super wazny zbior

Oglądałem galerię tych samochodów Czy to wszystko Polskie wynalazki ?? Bo sporo z nich widzę pierwszy raz

Cytat:
2006-10-25 22:08:58, looqasch pisze:
Oglądałem galerię tych samochodów Czy to wszystko Polskie wynalazki ?? Bo sporo z nich widzę pierwszy raz

No wszystkie polskie, niektore byly bardzo nowoczesne, az zbyt jak na tamte czasy i niestety nie bylo pozwolen na wdrazanie do produkcji.
Np. taki Wars, wystarczy spojrzec jak wygladal w 85roku to bylby hit, nie tylko w polsce ale i w europie.