Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() sterciu T E L E T U B I Ś ![]() wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-11-11 12:28:55 Cześci do Toyoty Cariny E 4A-FE (1,6) bez leanburn , 3S-GE
Posiadam kilka Carin rozebranych w częsciach a wiec mam duzo czesci choć tez duzo jest sprzedanych ale jak ktoś coś potrzebuje to mozliwe ze akurat to jeszcze mam . Posiadam w znacznej czesci czesci od aut przywiezionych z anglii ale równiez i od europejskich wersji z kierownica z lewej strony. m.in. : -elektryka szyb (w tej chwili narazie tylko tylnych) -blacharka -zderzak tył -lampy tył (sedan , liftback. kombi) -deska rozdzielcza ( od europejczyka z kierownicą po lewej stronie) -maglownica (od europejczyka) -pompa wspomagania -szyby -drzwi -dach z elektrycznym szyberdachem -klapa tył -maska przód -osprzęt silnika 1.6 , 2.0 (wsumie jeszcze coś zostało z tego silnika) , 2.0GTi - mechanizm wycieraczek (od europejczyka) -plastykowe podszybie (od europejczyka) -układ wydechowy (bez katalizatora-juz nie mam) -lusterka zewnętrzne -licznik T18 -przełączniki kierunkowskazów -pompa ABS -zawieszenie -i wiele innych elementów zainteresowanych zapraszam na priv lub na najlepiej na e-mail : sterciu@o2.pl lub sterciu@sqad.pl i prosiłbym o pisanie na e-mail poniewaz pocztę staram sie sprawdzac codzień w bardzo póznych nawet godzinach wieczornych , wrecz powiedziałbym juz rannych ![]() [ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2006-11-11 12:36:55 ] [ wiadomość edytowana przez: MisiekII dnia 2006-11-24 22:32:01 ] [ powód edycji: temacik - nie wyróżniamy się :P ] |
![]() sterciu T E L E T U B I Ś ![]() wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-11-24 22:24:39 podbijam ogłoszenie ![]() posiadam czesci z paru rozebranych aut z anglii a wiec mozliwe ze jak ktoś coś by potrzebował to ze sie znajdzie , nie ukrywam ze tez wiele czesi juz nie ma ![]() [ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2006-11-24 22:27:26 ] |
![]() sterciu T E L E T U B I Ś ![]() wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2007-01-21 21:52:32 hop on top ![]() |
![]() sterciu T E L E T U B I Ś ![]() wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2007-02-15 20:41:30 hop do góry , nadal aktualne i chyba jeszcze troche bedzie bo kilka Carin mam w częsciach a wiec mozliwe ze zawsze cos znajde z potrzebnych rzeczy ![]() |
labelthc ->Toyota Parking Only<- kupię E12 Białystok | 2007-03-20 09:31:01 Hey. A propos tych paneli, o które Cię pytałem to na razie muszę zrezygnować. Mam sprawę bardziej pilną. Potrzebna mi bardziej sonda do mojej Cariny '94 1.6 LB !!! może masz tanio jakąś używkę, bo próbowałem trzy zamienniki i nie poszły Na pewno się orientujesz w temacie. Gdzieś na forum były posty z jakimi numerami muszą być aby pasowały. Problem chyba z tym LB. Jeśli masz coś pasującego to chętnie wezmę. Jak coś to pisz na maila. labelthc@o2.pl |
![]() sterciu T E L E T U B I Ś ![]() wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2007-04-02 09:05:59 Olim sie na emailu zgadałem , niuestety kopułki znalazłem trzy i kazda ma te same uszkodzenia co u Oliego , chyba normalka w Cari bo u mnie tez takie uszodzenie kopułki jest
a wracając do tematu podbijam ogłoszenie i daje krótką liste elementów trych co posiadam -zbiorniki paliwa -pompy paliwa do Cari E i do Corolli E10 -szyberdach -dach po szyberdach -deska rozdz. -airbag mechaniczny -silnik 4A-FE na częsci -rozruszniki -pompa wspomagania (ale chybą ja sobie zostawie na zapas bo mi coś moja wspoma niedomaga znów) -klapa tył sedan -uszkodzona klapa tył liftback -listwy pod tylne lampy , zostały mi jakies trzy z sedana , dwie chyba lewe i jedna prawa -lampa lewa wewnętrzna liftback przed liftingiem -pasy bezpieczeństwa -elektryczne podnosniki tylnych szyb -przełaczniki el. szyb. -przełaczniki el. lusterek -przełaczniki el. reg.reflektorów -przelaczniki awaryjnych , przeciwmgielnych tylnych i ogrzewania tylnej szyby -igniter -cewka -aparaty zapłonowe (do któryś Carin , bym musiał sprawdzić czy do 2,0 czy 1,6 ) -szyby boczne sedan -drzwi boczne tył sedan , lewe tył kombi i chyba lewe tył liftback -przełącznik zespolony -lampa tył lewa zewnętrzna liftback po liftingu , NOWA z drobnym pęknieciem -konsola srodkowa (panel srodkowy) -konsola/tunel srodkowy -dzwignia hamulca ręcznego - sterowanie nawiewami - kolumna kierownicy - stacyjka z dwoma kluczykami - klamki zewnetrzne i wewnętrzne - tapicerka bagaznika sedan - zwieszenie przednie czyli wszystko z zawiasu (nie mam juz zadnych czujników ABS) - zawieszenie tylne - skrzynia biegów z 1,6 - drązek zmiany biegów z linkami - pedały - serwo - pompa hamulcowa - wiązki inst. elektrycznej z drzwi lub inne częsci wiązek - jakies plastyki z wnętrz - Maglownica od europejczyka mam tez maglownice od wersji z kierownicą z prawej strony jakby ktoś chciał ![]() ![]() wiecej nie pamietam ale zawsze jak ktoś sie spyta moge miec to bo napewno wiecej tych maneli jest , poprostu z pamieci je wypisywałem tu , to co wczoraj na giełdzie widziałem ze mamy ![]() email : sterciu@o2.pl |
![]() _wydra TOYOTA DRIVER civic coupe d16z6 s | 2007-04-03 20:15:03 ile chcesz za skrzynie do 4afe ?? |
![]() sterciu T E L E T U B I Ś ![]() wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2007-04-04 09:28:54 Poszło na priv |
mazakcnc bydgoszcz | 2010-10-13 18:55:32 witam mam toyote 1.6 1996r i potrzebuje czujnik abs i chlodnice do klimy prosze o podanie ceny |