Mam FL"a. [k] kołpy i przycisk klaksona

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich. No i wreszcie kupiłem sobie Malucha.
Jest to FL 93 rocznik. Możliwie najlepsza wersja wyposażenia - jak na malucha to jest full wypas. Maluszek posiada fotele Groclin, uchylne tylnie szyby, regulator przerywanej pracy wycieraczek, prawe lusterko, pogrubioną kierownicę (taką jak w bisie), dmuchawa, ogrzewanie tylniej szyby, kołpaki bisowskie. Czyli jest absolutnie najlepszy pakiet.
Kilka drobiazgów do zrobienia - mianowicie: czujnik paliwa - nom stop pokazuje rezerwę, zwrotnice do nasmarowania, trochę spraw lakierniczych. No i oczywiście ogólnie go trzeba przejrzeć zobaczyć czy wszystko ok.

A w związku z tym, że mam Bolca to potrzebuję dwie rzeczy: kołpaki FL/Bis mogą być używane (bo stare mi się już troche wytarły) i przycisk klaksonu na kierę (starł mi się napis FSM). No chyba że ktoś ma całą kierę to też może być. Przypominam że chodzi o klakson na kierę bisowską.

Ps. Dodam, że na tym FL-u nie przestanę, już myślę o kupnie drugiego, bo kocham te Maluszki...

kurde jakoś mam wrażenie że to nie ten dział...

Oj sie czepiasz... Kolega mily juz bedzie pisal we wlasciwych kategoriach

Cytat:
2006-11-20 00:03:31, borysirl pisze:
Oj sie czepiasz... Kolega mily juz bedzie pisal we wlasciwych kategoriach

No i częściej odwiedzał forum. Już jako szczęśliwy posiadacz Maluszka, a nie tylko jego bierny fan. Pozdrawiam.

Taką kierownice nie jedną znajde w garażu

P.S.
To już 2 malec Miłym rozkręciłeś sie

a nie chcesz moze tych malych kolpaczkow z napisem FSM?? w calkiem ladnym stanie??

Cytat:
2006-11-20 20:09:50, Sajmon pisze:
Taką kierownice nie jedną znajde w garażu P.S. To już 2 malec Miłym rozkręciłeś sie

nie nie. drugi w życiu kupiony, ale w posiadaniu jeden, bo ten po którego byliśmy w Poznaniu mi ukradli prawie zaraz po kupnie (nie wiem czy pamiętasz).
Co do kiery to jest bisowska? Taką potrzebuję. Chętnie wezmę, tylko jaka cena? I ważne, zeby na klaksonie zachował się napis FSM, bo u mnie jest już całkiem starty.

Cytat:
a nie chcesz moze tych malych kolpaczkow z napisem FSM?? w calkiem ladnym stanie??

Bandit co do tych kołpaczków, to ile wołasz?
Jak będzie jakaś przystęptna cena to wezmę od ręki, bo chcę za jakiś czas kupić drugiego Malca i do niego sobie założę.
W tym co mam chcę pozostać przy pełnych kołpakach, bo tak wyszedł fabrycznie, więc nie chcę zmieniać.