| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bizer_trikolor F&F Wolny Słuchacz :) DrutKar 652 Toruń | 2006-11-30 00:25:10 czy ktos na zbyciu lub wie kto ma ns przedanie jakś zdrową w maire bude do 127mk1 taką ze wystarczyło by powierzchownie ja wyremontowa, zeby była podłoga w miare i nie wpadały kielichy amortyzatorów, moze byc bez kwita moze byc goła.
jakies propozycje, namiary, porady?? bo moja buda jest dosyć sfatygowana i nie wiem co by sie bardziej opłacało i nie wiem też czy jest sens to wogóle robić czy lepiej sprzedac komuś jako dawce organów |
Julo zakrzywiający czasop ... Kraków | 2006-11-30 06:43:10 w Krakowie jeden gosc mial 127 do sprzedania, mialo to byc 127p, ale jest tak pomotane, ze nie wiadomo czy to P czy nie, wiec je sobie odpuscilem. buda jest calkiem znosna chyba. jest wypatroszona do zera praktycznie i czesciowo zrobiona jest blacha. silnik nie pali. gdyby cie takie cos interesowalo, to moge ci namiary na kolesia podeslac. co do ceny, to zeszlismy z nim juz do ok 300 zeta, ale bycmoze jeszcze taniej pusci (o ile jeszcze nie pocial) |
bartong44 F&F Sympatyk KABRJO Aaaaa | 2006-11-30 13:53:14 ziomek w myslowicach kolo katowic ma swietna 7emke |
Julo zakrzywiający czasop ... Kraków | 2006-11-30 21:26:13 przykro mi, troche sie pochwalilem, koles juz siódemke pocial ale jak co, to ma czesci z niej i chce tanio oddac, wiez gdyby ktos cos, to moge dac namiar |