Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2006-12-15 16:27:07 co do spalanie to może masz sonde padnientą
ale poczekaj na marcinm-a on ma chyba podobna camry i z tego co pamietam to też mu paliła jak smok a tobie zapalała się kontrola ręcznego czy taki wykrzyknik w kółeczkach (bardzo podobe do kontrolki ręczego) sprawdź płyn hamulcowy |
marcinm TOYOTA MANIAK ... | 2006-12-18 03:20:02 PiterK : fizycznie niemożliwe? jesteś z Krakowa, jak będziesz miał ochotę, zapraszam późnym wieczorem na wycieczkę do Katowic i z powrotem, lejemy na stacji w Krakowie, lecimy tam i z powrotem, i lejemy znowu na stacji w Krakowie - gwarantuję Ci wynik 18-22 na 100, przy 100% sprawnej instalacji LPG, i Pb
Glosiu : rok temu byłem jeszcze w stanie osiągnąć 200 z lekkiej górki na Pb obecnie na prostej idzie 190 zarówno na Pb jak i na LPG. 160 jest w stanie jechać na zielonej lampce cały czas ( góra/nie góra ). 170 to już trzeba czasem przydepnąć że się czerwona lampka pali, ale ogólnie do 175 można tak jeździć, że cały czas zielona się świeci... jadąc "do 160" można zmieścić się w granicach 13 litrów ![]() moje najświeższe spalania : 13,34 - Kraków - Bochnia - Żory, w tym jakieś 50km w mieście krótkich startów, i kilka ostrzejszych depnięć ![]() 11,87 - Żory - Mikulov, równa i spokojna jazda, z czego 80% to autostrada, cały czas 130-140. w aucie ja, i jakieś 200kg bagażu... aa, no i bierz pod uwagę że jest to kombiak - 200kg cięższy od sedana ![]() na razie nie zmieniać gazownika - kazać mu wsiąść z laptopem do auta, zapiąć laptopa do lambdy, i patrzyć na wykres [u]podczas jazdy[/u]. - na postoju moja lambda była "w 100% sprawna" ![]() no chyba że nie ma laptopa, to zmienić gazownika ![]() dzwonić możesz, ale oduczyłem się już odbierać polską komórkę za granicą ![]() od poniedziałku do piątku JEDYNYM telefonem, który odbieram jest +43 6991 311 5255, albo stacjonara +43 1 33109 5569 pzdr |
![]() niger1 TOYOTA CAMRY łomża | 2009-01-27 00:52:57 Witam takie spalanie jak piszesz to miałem jak lmbda mi padła po wymiane spalanie zeszło do 15L oczywiście LPG (miasto) ![]() |