Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() stiopa46 TOYOTA MANIAK avensis SZCZECIN | 2006-12-27 16:08:02 sprawdz alarm jesli przy odpaleniu wyje, pewno ma odciecie paliwa lub zaplonu i wariuje a potem martwic sie czym innym tylko do dobrego goscia od alarmow a nie partacza ![]() [ wiadomość edytowana przez: stiopa46 dnia 2006-12-27 16:20:20 ] |
![]() chuck TOYOTA FRIEND carina II (była) ter ... Trzebnica | 2006-12-28 14:06:39 Proponuję sprawdzić aku i ładowanie ,bo wygląda mi to na brak prądu;większość alarmów jak dostanie napięcie po wcześniejszym rozłączeniu uzbraja się automatycznie a u ciebie cały prąd idzie na rozrusznik.Może jeszcze możesz podać model alarmu ...I podstawowa sprawa jak jest zapięty -na ślinę czy na cynę ![]() |
![]() chuck TOYOTA FRIEND carina II (była) ter ... Trzebnica | 2007-01-01 12:34:58
To potwierdza moje przypuszczenia ![]()
Z centralki alarmu idzie wiązka przewodów ,które wpina się w instalacje auta i po tym jak ta wiązka jest poprowadzona w aucie i przylutowana czy tylko na skrętkę możesz wyrobić sobie zdanie na temat montażysty ![]() Niestety nie znam tego alarmu ale dopisek "profesional" źle mi się kojaży Powodzenia |