MotoNews.pl

Qrwa .... ukradli mi kołpaki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ukradli m kołapaki nocną porą w centrum Krakowa .. niby strata niewielak .. mogło byc gorzej . Ale powstał problem czy kupic takie jak były z napisem Daewoo czy może sa jakieś które bardziej pasują ... może macie jakies zdjęcia swoich samochodzików .

Moim zdaniem oryginalne kołpaki bardzo pasują do esperaka ( sam mam takie ). Polecam je. Oczywiście można założyć inne pod indywidualny gust.
Jednym słowem Stary - wszystko zależy od Ciebie...

Mnie też ukradli firmowe kołpaki. Kupiłem najtańsze jakie byly po 8 pln sztuka i jeżdżę. Prezentują się całkiem przyzwoicie.

Łączę się w bólu Czedu

No to w pytę! Myślałem że w Krakowie nie ruszjają Esperaków
Współczucia! Moze czas założyć alumy...

ale to qurestwo boli!!...polskie prawo powinno wprowadzić jak Araby...złodziejowi złapanemu na gorącym uczynku ucinać łapy !!!

Wyrazy wspólczucia. Że też nie można takich #&*@% odstrzeliwać .

A co do samych kołpaków to doradzam oryginalne (choć nie wiem jaka jest ich cena - czytaj czy jest to opłacalne).

Ja wiem ile kosztuj orginalne jak mi zap... jeden do pojechałem do daewoo kupic - chcieli za 1 sztuke 80 zł !!!!!!!!!! nie kupiłem

We Wroclawiu w ASO orginalne kolapki do Espero 50 zl kupowalem jeden miesiac temu. Sa mniej wiecej na bierzaco. Ale zeby do espero kolpaki ukrasc to juz jakies zboczenie. Rozumiem od VW.

Pewien czas temu kupiłem na giełdzie na Żeraniu oryginały DU od lanosa 14`` na 65 PLN 4 szt.

Ostatnio koledze w bravie gwizdneli jak był na rybach antenkę i znaczek firmowy z grila.
Koleś był zdziwiony amatorstwem złodziejaszków, gdyż ostatnio zamontował ładne kapsle od stilo, które rzucają sie w oko. Je akurat oszczędzili.

PS Nie ma to jak alufelgi.

Cytat:
2003-05-31 23:56:57, -Piotr- pisze:
Nie ma to jak alufelgi.

I samochód na cegłach

Cytat:
2003-06-01 00:00:49, Martinezzz pisze:
Cytat:
2003-05-31 23:56:57, -Piotr- pisze:
Nie ma to jak alufelgi.

I samochód na cegłach

Przy dobrym wietrze...

W sprawie oryginalnych kołpaków popatrz tu.

[ wiadomość edytowana przez: Andrzej_Libera dnia 2003-06-01 23:00:56 ]

Dla mnie złodziej to złodziej - nie ważne co kradnie! Zgadzam się z przedmówcą, że powinni za to łapy obcianać, chociaż można było by radio bez obaw w autku zostawiać

Oj radykalizm z płynie szerokim strumieniem.
Kara powinna być adekwatna i nieunikniona.
U podstaw uszkodzenia ciała w za kradzież w państwach arabskich leży Koran, i nie można przyjmować jego zapisów w sposób wybiórczy.
Za kradzież lepszą karą jst np. 100 godzin prac społecznie użytecznych w ubraniu z informacją o podstawie skazania.

Dokładnie Andrzej

Sorry za odgrzewanie staroci, ale....

MNIE TEŻ UKRADLI

Dziś wczesnym rankiem idę do samochodu i zdziwko mnie wzięło,
bo siakiś taki nijaki. Aż się rozejrzałem czy aby w innym miejscu nie [postawiłem.
Wygląda teraz żałośnie - czarne felgi i gołe śruby .

I po co to komu .

Cholera bierze i tyle, no musiałem się wywnętrzyć .

Mi ukradli dawno temu, nie kupiłem oryginałów bo są drogie, nie zaplacę 50 zł za jeden PLASTIKOWY KAPSEL choć by miał znaczek MErcedesa lub BMW. Kupiłem uniwersalne za 16zł na promoci w TESCO na Ursynowie ...

i odrazu macie porównanie, oczywiście do oryginału dokupiłem już kopłaki na przód. Trzymają się mocno, poprzedni wyprzedził mnie przy ponad 90 km/h i zachaczeniu o dziurę w jezdni

lapac takich wrzodow, zamykac i sadownie 100 godzin robot na czyn spoleczny... przy lataniu drog !

w usa w niektorych stanach takie rzeczy staja sie popularne, zatrudnia sie takich palantow po krociutkim szkoleniu co i jak robic no i lataja... od razu widac kto jakie ma drogi

Krzysiek jak na uniwersalne to są boskie
Muszę na takie zapolować......