MotoNews.pl

Czy ktoś już tam coś kupował???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Od jakiegos czasu przymierzam sie do kupienia opon letnich do mojej cariny. Niestetety nie cierpie na nadmiar gotóki wiec chce to zrobic w miare tanio. Nie jezdze rewelacyjnie szbyko - zreszta nie mam nawet gdzie wiec indeks predkości wystarczy mi spokojnie do 180 km. Biezniki na pewno odpadaja. Ostanio znalazłem strone z tanimi oponami tak sie mi przynajmniej wydaje
http://www.oponytanio.pl/start.html

I pierwsze pytanie czy ktos tam juz kupował?? bo pieniazki trzeba przelac na konto i cierpliwie czekac na opony, a nie chciałbym czekać w nieskończoność
a drugie to jakie opony wybrac. Myslałem o goodride - tanie ale opnie o nich sa raczej negatwyne. Wiec moze debica passion?? Tam sa juz za 144 zł brutto i za darmo wysylka?
Pozdrawiam

ja kupilem na www.gratka.pl

po dwoch dniach miałem zimowki.

wysylka free

pozdrawiam

a sprawdzałeś tutaj i ewentualnie tutaj?

na tej "Twojej" stronie Klebery Dynaxer HP2 185/65/14 86T kosztują ponad 190 zł a na opony.pl
tylko 166 zł a więc róznica dosyć spora.

to tylko przykład, moze inne opony są tutaj droższe...

polecam www.opony.com
nie musisz płacić z góry
wysyłka gratis kurierem
ustawiasz sie z kurierem na konketną godzinę,więc nie trzeba cąły dzien w domu siedzieć

ja tam kupiłem komplet zimowek i dwie letnie

A ja polecam zwykłe sklepy z oponami. Nie dość, że wiesz, co kupujesz, to jeszcze masz możliwość wynegocjonowania suuuper kaski.

taaa.... dzisiaj w kolejnym sklepie pytałem o te klebery i usłyszałem że na dzień dzisiejszy promocyjna cena to ...... 210 zł!!!!! + montaż

wydaje mi się, że jak już to może w jakiejś hurtowni warto zapytać

Cytat:
2007-02-16 20:01:23, robertog pisze:
wydaje mi się, że jak już to może w jakiejś hurtowni warto zapytać

Zapytać, wszędzie warto, a tym bardziej w hurtowni, a jeśli chodzi o ceny, to sorrki, nie obraź się, ale w stolicy macie chore ceny, nie tylko na opony

Cytat:
a jeśli chodzi o ceny, to sorrki, nie obraź się, ale w stolicy macie chore ceny, nie tylko na opony

racja, jedyne co jest tanie to hipermarketowe żarcie

a jeśli chodzi o opony to na którejś z tych stron co podałem zamiast wysyłki kurierem można gratis zamontować kupione opony w którymś z wybranych serwisów. w warszawie też jest taki.

w sumie nigdzie taniej nie znalazłem tych kleberów ale tak jak napisałeś - to Warszawa

polecam indywidualne zakupy i przy okazji negocjacje ...
ja wysyłałem maile z zapytaniem o podanie najlepszej ceny na opony z wymianą