Hak holowniczy do Łady 2111

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam !

Poszukuję zakładu/osoby w okolicy Warszawy, która jest w stanie założyć hak do mojej Łady 2111.To co znalazłem to tyczyło się 2110 ze zdejmowaną kulą za około 530 zł.Wszelkie podpowiedzi są mile widziane.
Pozdrawiam- Stoki

hak od 110 większości producentów pasuje do 111.
sugeruję wizytę u Januszewskiego. miesiąc temu założyłem za 390 z montażem...

Dzięki Góralu za podpowiedz. Zaraz do Januszewskiego zadzwonię i zapytam się . Powiedz mi jeszcze czy masz zdejmowaną główką haka czy też nie?

Zadzwoniłem i stary Januszewski kszyknął mi 400 zł. (materiał-250, robocizna-150 zł).

Cytat:
2007-02-16 15:50:19, Stoki_W-wa pisze:
Zadzwoniłem i stary Januszewski kszyknął mi 400 zł. (materiał-250, robocizna-150 zł).

inflacja...

Cytat:
Powiedz mi jeszcze czy masz zdejmowaną główką haka czy też nie?

całe ramię z główką odkręca się. kwestia dwóch śrub.

Jednak wydanie 400 zł jest lepsze niż 530 zł. Jednak skuszę się na Januszewskiego. A to,że cena jest wyższa to nie przez inflację tylko pozytywny układ "stałego klienta" Dla mnie ważne jest solidne wykonanie roboty, więc ta cena jest i tak przystępna.

Stoki krzycz ze kolega ostatnio zakladał za 390 zł tez do 111 moze cos utargujesz

przykręcą o 2 śruby mniej i będzie taniej

Zobaczymy jak wyjdzie w praniu. Januszewski jako firma ma swoich zwolenników jak i przeciwników. Po tej wizycie chciałbym zaliczać się do tych drugich. Zastanawiam się czy regulować u Januszewskiego zawory ?? Może Góral i Koliber coś mi podpowiedzą ??

Cytat:
2007-02-19 20:53:55, Stoki_W-wa pisze:
. Zastanawiam się czy regulować u Januszewskiego zawory ??

jeśli wrócił ze zwolnienia ten starszy mechanik. ci młodzi są... młodzi

Wszystko już rozumiem......dzięki