Felgi alu Cromodora - więcej info

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
U znajomego na warsztacie znalażły się takie felgi. 13 x 4,5 , bardzo lekkie. Maja napisy "cromodora" "abarth" na ramionach. Wie ktoś coś więcej o nich? Może ktoś jest zainteresowany? Felgi zostały sprawdzone na wyważarce, są proste, wizualnie jak widać - do odnowienia.

polecam strone klubową

a jak ito ma rozstaw srubkow i ile za nie ? wstepnie bym przyczail sie

[ wiadomość edytowana przez: atrax dnia 2007-03-05 19:16:38 ]

CD 57 4,5x13 ET 37

A skoro: Fiat 127, Fiat 128, Fiat X 1/9, Autobianchi A112 to pewnie 4x98

baja do bobka

wstepnie klepie.

magnezowe cromodorki, az dziw ze tak malo zkorodowane, wizualnie srednie , ale waga 3.8 kilograma rekompensuje wiele poza tym mozna je pomlowac w dwa kolory i wtedy juz nie wygladaja jak kolpaki z supermarketu

jak jakby co ustawiam się w kolejce

To jakby co jestem trzeci, tylko ile za nie chcesz?

[ wiadomość edytowana przez: clausio dnia 2007-03-05 20:30:43 ]

[ wiadomość edytowana przez: clausio dnia 2007-03-05 20:31:30 ]

sold.

mam magnezowe CD 10 tez leciutkie. Stan conajwyżej średni. Cena 250 zł za komplet. Pozdrawiam - do oglądnięcia w krakowie.

Jakies foty??

link

tu w wątku sa fotki jakie mam. Pozdrawiam

Mam też z ciekawych felg felgi z formuły estonia skręcane 3 czesciowe 13naski. tylne szrokosć bodajże 11 cali przdnie 8 lub 9 Narazie nie planuje sprzedawac raczej

polecam tu zajrzeć

o estoniach pisze jako o ciekawostce, nie są na sprzedaż. A że temat było cromodorkach i wyszła opcja sprzedarzy to sie dopisałem z moimi CD 10.

Cytat:
2007-03-06 22:57:59, tadzik128 pisze:
Mam też z ciekawych felg felgi z formuły estonia skręcane 3 czesciowe 13naski. tylne szrokosć bodajże 11 cali przdnie 8 lub 9 Narazie nie planuje sprzedawac raczej

jesli moge prosze o fotki tych wiader bo takie odnalazlem ale z gosciem walcze o nie od paru miechow jesli by sie udało wyrwać je

fotki wkleję jak już będą zrobione

daj na priv pogladowe mi nie chodzi o podziwianie lecz czy mam te same na oku

Dziś nabyte Cromodory
hehehe