(BR)126p Rajdówka na części

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich zakładam temat w celu rozeznania się czy byli by chętni na poszczególne części z mojej rajdówki Jak nazbiera się paru potencjalnych kupców zacznę sprzedawać A są to:
-chłodnica z poloneza z wentylatorem-50zł
-silnik z 900 fiata 127 -około 200zł
-dół silnika 900 z cc-ok 100zl
-wałek IRECO do 900 prawie wogóle nie używany-300zł
-kubełek speed -200zł
-kubełek sparco junior rurkowy -200zł
-pasy sabelt czteropunktowe 2 pary-150zł za szt
-klatka bezpieczeństwa -250zł
-węże do chłodnicy przez cały samochód w całości idealne do swapaszt 2 -50zł kpl
-przewód od akumulatora do rozrusznika cała dł samochodu(swap)-40zł
-silnik uno 1116-około 150zł
-chłodnica do 127 -30zł
-felgi 13" cc sc z oponami 170zł
-zwrotnice po regeneracji z flanszami do zacisków tarczowych 125p (zestaw plug and play)szt 2 -100zł za szt
-wachacze tylne w stanie BARDZO dobrym z piastami i flanszami pod zaciski tarczowe z 125p-150zł kpl
-sprzęgło 900 kpl z kołem zamachowym -100zł
-pompka hamulcowa do hydro rękawa z hondy civic-50zl
-belka do 900 (swapa)-50zł
-płyta duraluminiowa pod silnik -50zł
-silniczek wycieraczki z fiata uno-60zl
-amorki Bilstein tył raczej do regeneracji
-buda obspawana cała dodatkowo wzmocnienia pod klatke przygotowana pod swapa ale do serii też się nadaje zarejestrowana na pojemność 1.1
-blok silnika 126p praktycznie nowy (zaślepiony otwór na aparat zapłonowy) brak numerów - 80zl
Zdjęcia moge wkleić dopiero jutro więc prosze o cierpliwość.Przypominam ze to jest jak narazie tylko badanie rynku

klepie klatke , płyte duralu i pasy sabelta

[ wiadomość edytowana przez: Karcio86 dnia 2007-03-13 20:54:02 ]

[ wiadomość edytowana przez: Karcio86 dnia 2007-03-13 20:55:02 ]

pasy kpl czy 1 sztukę?

komplet

OK

Klepię klatkę.
Proszę o fotki.

klatka zaklepana przez Karcio86

klepię chłodnicę z poldka z wentylatorem (na pewno), także komplet przewodów chłodnica- silnik (być może )- ale wcześniej proszę o fotki jednego i drugiego na rallydesign@vp.pl
pozdrawiam!

Zdjęcia jutro jak się wyrobie

ja wstępnie klepie kubełek Speed ale musze zobaczyć czy to ten o którym mysle, więc prosze o foto qba745@wp.pl

Jeżeli by się Karcio86 rozmyślił z płyty pod silnik to chętnie ją wezmę.

jak coś to ja w kolejce o klatkę i płytę pod silnik

ile chcesz za tylne bile? klep klep

buda obspawana cała dodatkowo wzmocnienia pod klatke przygotowana pod swapa ale do serii też się nadaje zarejestrowana na pojemność 1.1

KLEPIE PANIE ILE ZA TO ? ewentualnie samą podłoge z numerem i dokumentami wyslesz??

ewentualnie drugi w kolejce do bili zależy od stanu

ja mam klatke jakby dla kogoś zabrakło

bizer

Cytat:
2007-03-13 20:48:21, mholek pisze:
Witam wszystkich zakładam temat w celu rozeznania się czy byli by chętni na poszczególne części z mojej rajdówki Jak nazbiera się paru potencjalnych kupców zacznę sprzedawać A są to: -chłodnica z poloneza z wentylatorem-50zł -silnik z 900 fiata 127 -około 200zł -dół silnika 900 z cc-ok 100zl -wałek IRECO do 900 prawie wogóle nie używany-300zł -kubełek speed -200zł -kubełek sparco junior rurkowy -200zł -pasy sabelt czteropunktowe 2 pary-150zł za szt -klatka bezpieczeństwa -250zł -węże do chłodnicy przez cały samochód w całości idealne do swapaszt 2 -50zł kpl -przewód od akumulatora do rozrusznika cała dł samochodu(swap)-40zł -silnik uno 1116-około 150zł -chłodnica do 127 -30zł -felgi 13" cc sc z oponami 170zł -zwrotnice po regeneracji z flanszami do zacisków tarczowych 125p (zestaw plug and play)szt 2 -100zł za szt -wachacze tylne w stanie BARDZO dobrym z piastami i flanszami pod zaciski tarczowe z 125p-150zł kpl -sprzęgło 900 kpl z kołem zamachowym -100zł -pompka hamulcowa do hydro rękawa z hondy civic-50zl -belka do 900 (swapa)-50zł -płyta duraluminiowa pod silnik -50zł -silniczek wycieraczki z fiata uno-60zl -amorki Bilstein tył raczej do regeneracji -buda obspawana cała dodatkowo wzmocnienia pod klatke przygotowana pod swapa ale do serii też się nadaje zarejestrowana na pojemność 1.1-700zł do neg -blok silnika 126p praktycznie nowy (zaślepiony otwór na aparat zapłonowy) brak numerów - 80zl Zdjęcia moge wkleić dopiero jutro więc prosze o cierpliwość.Przypominam ze to jest jak narazie tylko badanie rynku

ok dzieki nie zauwazyłem ceny, odklepuje

Podeslij mi zdjecia kół na maila: dominik-h@o2.pl
Koła są proste? w jakim stanie są opony?

zdjęcia będą wieczorem