WIDZIAŁEM POLONEZA BAJKĘ!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie widziałem Poldka bajkę. Pomalowany na strażacką czerwień od dołu do lini szyb, a powyżej czarny kolorek. Folia na tylniej szybie, na klapie spojler od plusa i rewelacyjnie motylki. Ładnie odrestaurowane, poszerzone i wypiaskowane na srebrno.
Ogólnie Poldek jest z 88 roku, ma szybki z tyłu i klasyczny nosek.
Rozmawiałem z włascicielem i ma mieć jeszcze założone Orciari.
Ogólnie mówiąc BAJKA

Hehe, brzmi znajomo.

a gdzie fotki????

Czekamy z niecierpliwościa na zdjęcia.

Mi to brzmi jak Polonez OLIego...Chyba nie zepsułem zabawy??

Oli ma czarne motyle ...

Czarne nie czarne,moze byc nawet paź królowej,ale ja i tak wiem,że to OLI

No dobra trochę spapraliście zabawę
Dziś widziałem autko Oliego po malowaniu ale jeszcze nie do końca wykończone. Jednak muszę się wypowiedzieć że wygląda SUPER.
MOJE GRATULACJE OLI!!!

Cytat:
2003-06-05 21:12:35, MAJCHAL pisze:
...na klapie spojler od plusa i rewelacyjnie motylki. Ładnie odrestaurowane, poszerzone i wypiaskowane na srebrno.
Ogólnie Poldek jest z 88 roku, ma szybki z tyłu i klasyczny nosek.
Rozmawiałem z włascicielem i ma mieć jeszcze założone Orciari.
Ogólnie mówiąc BAJKA

Rocznik 88 to ma przecież jeszcze stare światła. Nie bardzo wyobrażam sobie z nimi ten spoiler od Plusa.

Ja sobie nie wiele potrafiłem wyobrazić, aleeeeee
Znasz tył tego modelu, gdzie zachodził gumowy zdeżak? To już go tam nie ma . Z tyłu ma listwę od plusa pod światłami
Tam jest wiele dłubania, ale Oliego to nie zniechęca. Jak skończy to będzie majstersztyk

Aż jestem ciekawy efektu pracy (fotki Panowie fotki proszę załączyć), ja jak dobrze pójdzie na zlot do Szczaków też przyjadę z nowym "design"-em

a wnioskując z tego opisu to OLI idzie w bardzo dobrym kierunku, moze zbliży się do "oryginału"

O w mordę!GDA co to za wersja????Piękny!!!

PIĘKNY POLDEK !!!!!!!!!!!!
TAKIEGO DOSTAĆ W SWOJE RĄCZKI...

a ja właśnie wrocilem z Czech, i Austrii, i w Wiedniu widziałem Poloneza, i dwa maluchy.... ale nigdzie indziej tylko w
Wiedniu....... Wszystkie na Autryjackich tablicach.....
maluch jeden cały czarny, w wersji 100% oryginał - ten pierwszy z chromowanymi zdeżakami....
2 był zolty i cabrio.... troche ni opodobny do naszych- miał ładne kapcie, poszerzone nadkola, i z tyłu miejsce na dach było tak fajnie wyprofilowane
Polonez jak polonez - lekko zaniedbany .....
Innych pojazdów made in poland nie widziałem...

A swoją drogą, ciekawe kiedy w polsce będzie modne aby stał polonez lub DF na podworku tak jak jest to ze skodami w czechach..... nie ma takij ulicy żeby nei było kilku Skod....A jak są styningowane.... kopara opada, ale co tu się dziwić , jak by każdy tak jak czech skode - kupił po jednym polonezie to też by było mnustwo dodatków..... i szkoda że u nas nie ma mody na posiadanie ojczystego samochodu..... tylko złomy z niemiec

Jak to niema jest tylko w mnieszym stopniu

co to za wlot na masce? jakiś taki wgłąb... przypomina forda Caprii

Zdejmij staremu poldkowi czarny wlot z maski a bedzie to samo....

Jutro wam pokaze Poloneza bajke

OLI a kiedy zdjecia, no chyba ze zobaczę go szybciej na żywo.

Cytat:
2003-06-06 09:32:18, polonezcaro pisze:
..... i szkoda że u nas nie ma mody na posiadanie ojczystego samochodu..... tylko złomy z niemiec

No właśnie... kupują takie za 3 marki ze szrotu po 10 Niemcach i myślą, że są królami szos. Mam tu na myśli 18-latków w Golfach I lub Oplach Kadettach... Chętnie bym sprawdził stan techniczny takich samochodów. Obawiam się, że 80% z nich to pospawane z 4 różnych, przeszczepy... ale co taaaaaam, ważne, że na masce jest logo WV.... hehe.