, mam taki problem:
pojawiła mi się woda na podłodze z tyłu od strony pasażera - podłoga nie ma dziur. Czy komuś coś takiego się przytrafiło? Wody jest tyle, że niedługo chyba otworzę basen miejski
Zanim zacznę wszystko po kolei rozbierać może ma ktoś jakąś sugestę skąd się ta woda bierze? Wykluczamy przy okazji niedomknięte drzwi i okno.
A jak już sobie piszę to mam jeszcze dwie sprawy:
1. Czy ma ktoś może instrukcję do omegi C? Do B znalazłem ale to co mnie interesuje jest akurat inne. Jeżeli nikt nie ma takiej instrukcji to może chociaż któryś z użytkowników mógłby mi naświetlić do czego służy (przy klimie) "knefelek" z obrazkiem składającym się z trzech strzałeczek tworzących kółko - domyślam się, że jest to obieg wewnętrzny ale jak nacisnę go 2x w krótkim odstępie czasu to na wyświetlaczu pojawia się w kółeczku A - i to już przerosło moją wrodzoną bystrość i inteligencję
I do czego służy opcja "eko" bo skoro tylko "nie schładza i nie osusza powietrza" to równie dobrze można nie załączać klimy i mamy to samo ...
2. Pozycjoner (selektor) - chciałem oczyścić wg instrukcji którą znalazłem gdzieś wśród starszych topiców ale...
Pozycjoner mocowany jest na śrubach które wchodzą w owalne otwory
- sugeruje to możliwość jakiejś regulacji... boję się, że jak to porozkręcam to wyląduję na lawecie z plikiem banknotów w kieszeni u mechaniorów
Czy u Was też otwory są owalne? czy to ja trafiłem na jakiś wynalazek...
Omega C 2.2 16V automat rok 2001 - może ktoś z Was ma taki skarb