132p początki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Jako ,że niema osobnego watku dla F132p przybyłem przywitać się tutaj.Jestem mniej więcej od paru dni posiadaczem 132p 2000 r1981 ,którym jeszcze nie przejechałem ani metra,ale silnik pali i nie wydaje narazie podejrzanych odglosów,hamulców niema(pompa),lakier nieorginalny,ale blacharka w stanie dobrym do remontu.Niestety poprzedni właściciel zabrał się nieumiejętnie do malowania i autko ma dziwne owrzodzenia na krawędziach drzwi klapy bagaznika itp.Całosć(nie zaglądałem pod spód)wygląda w miare(brak np.charakterystycznych dla starychF125 pęknięć na podszybiu) pomijając nie zniszczony ale makabrycznie zabrudzony środek auta.Aha z innej nieco bajki ,,,,,gdyby ktoś potrzebował wiadomosci na temat F125p dysponuję ksiązką napraw serwisową i mogę wysłać skany potrzebnych fragmentów(całóość liczy 304 strony -wydane w 1972roku)pozdrawiam Terminus

do witania się jest specjalny temat na forum , do pokazywania i opisywania autek jest dział nasze auta , zapoznaj się w końcu z regulaminem , myśl co robisz i nie mów mi że "Ci się myli"...

Doklej pare fotek do tematu to Ci go przeniose do działu nasze auta
pozdrawiam