Czym usunąć owady?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Panowie, w jaki sposób pozbyć się zabitych owadów z maski?? Ostatnimi dniami wylazły na ulice i wkurzają człowieka Myjka ciśnieniowa nie pomaga Polać wrzątkiem, szorować szczotką ryżową?? Może znacie jakiś dobry preparat. Pozdrawiam.

dobry Karcher (nie te za 300zł z hipermarketow) i odpowiedni plyn (ja uzywam RM81) -i zaden owad nie zostaje

acze i drciak hihihihi a na serio polecam szampon samochodowy "k2"firma rozrobić w goracej wodzie i gombeczko jedziesz przyjacielu i no problemo owadów nietPP

Witam
Byle pisało, że płyn do usuwania owadów. Podobno te płyny rozpuszczają owadzie białko (tak pisało na etykiecie).
pozdrawiam
Arturek

w yle jakim markecie dostaniesz plyn do usowania owadow. mialem kiedys ale nie pamietam nazwy. w kazdym badz razie byl ok, ladnie wszystko schodzilo

Ja kupiłem za niecałe 10 PLNów płyn w butelce z rozpylaczem, napisane na niej jest "OWAD STOP" kolor żółty. Instrukcja użytkowania prosta - popsikać na zaowadzione ( ) miejsce, pozostawić na 0,5-1min i zetrzeć ściereczką. W razie potrzeby proces powtórzyć. Niestety z reguły jest tak że trzeba ten proces powtarzać ale góra 3 razy i wszystko schodzi. Z szyb i z lakieru też. Z praktyki - nie jest skuteczny na słońcu bo za szybko odparowuje. Tak na codzień to używam go zwyczajnie do mycia szyb .

Tymi płynami z tablicy rejestracyjnej też schodzi? Bo auto mam ciemne to owadów nie widać, ale tablica biała, to badziewnie zasyfiona jest z tych owadów i ciężko normalnie wyczyścić