Kontrtolka otwartych drzwi -- problem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam nastepujacy problem który prosiłbym rozwiącać bo mnie to już nerwy wysiądą.
Udało mi sie wyjąć zegary i wsadzić w miejsce puste żarówkę.
Okazało się to miejscem od kontrolki sygnalizującej otwarcie drzwi.
Jednak nie sprawdziłem tego i wszystko złożyłem.

Problem polega na tym, że ta kontrolka świeci mi sie cały czas od kąd przekręce kluczyki w stacyjce.
Czy silnik działa czy nie przekręcasz kluczyki i kontrokla nie gasnie.
Jest jakis sposób na to aby nie wyjmując znowu zegarów pozbyć sie tego świecącego czegoś??
Albo jeśli jest możliwość to zrobienia instalki, ewentualnie dorobienia czegos aby ta kontrolka gasła.

Z gry wielkie dzięki za wszelkie info.

Akuratnie ponowne wykręcenie zegarów wydaje się tu być najprostszym i najszybszym rozwiązaniem.
A na przyszłość nie bierz się za poprawianie fabryki

Cytat:
2007-05-06 18:28:15, ---Edi--- pisze:
Mam nastepujacy problem który prosiłbym rozwiącać bo mnie to już nerwy wysiądą. Udało mi sie wyjąć zegary i wsadzić w miejsce puste żarówkę. Okazało się to miejscem od kontrolki sygnalizującej otwarcie drzwi. Jednak nie sprawdziłem tego i wszystko złożyłem. Problem polega na tym, że ta kontrolka świeci mi sie cały czas od kąd przekręce kluczyki w stacyjce. Czy silnik działa czy nie przekręcasz kluczyki i kontrokla nie gasnie. Jest jakis sposób na to aby nie wyjmując znowu zegarów pozbyć sie tego świecącego czegoś?? Albo jeśli jest możliwość to zrobienia instalki, ewentualnie dorobienia czegos aby ta kontrolka gasła. Z gry wielkie dzięki za wszelkie info.

poco wkładałes, skoro nie masz pewnie instalki do tego ??, ew dorobic instalke

Cytat:
poco wkładałes, skoro nie masz pewnie instalki do tego ??, ew dorobic instalke

A z kąd miałem wiedzieć że bedzie się świecić cały czas. Włożyłem i mój błąd bo nie sprawdziłem.
A gdzie szukać tej instalki, bo coś napewno jest skoro ta lampka sie świeci.