Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Brzoza-junior toyota Corolla Warszawa | 2007-06-06 14:37:51 witam
Jak w temacie. Jak to zrobic?? Czy trzeba wyjmować cale reflektory by dostac sie do zarowek?? Czy jest jakis inny sposob na to?? Przeszkadza mi akumulator z prawej strony. Z lewa strona moze i bym jakos dal sobie rade. A wiec jakie macie pomysly lub rady. Pzdr |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | 2007-06-06 14:41:37 moze wyjmij aku |
![]() Brzoza-junior toyota Corolla Warszawa | 2007-06-06 14:43:46 No moge wyjac aku ale wtedy wszystko co mam ustawione idzie w niepamiec. A ponadto nie wiem czy to oby napewno rozwiaze moj problem. Tam jest tez pas przedni i inne elementy silnika (zbiorniczki ograniczajace przestrzen). |
zawiszowiec TOYOTA DRIVER Avensis D-4D T25 kombi Poznań | 2007-06-08 17:41:09 wyjmij akumulator i bez problemu wymienisz zarowke. Bedziesz mial jeszcze miejsce zeby browara postawic na podstawce akumulatora w czasie wymiany ![]() |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2007-06-08 18:14:09
zdecydowanie lepiej jest wyjac oba reflektory zwlaszcza ze akumulator jest tylko z lewej strony ![]() ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
![]() Brzoza-junior toyota Corolla Warszawa | 2007-06-11 11:11:52 Witam
Wole wyjac reflektor bo jak aku wyjme to straci pamiec autko. Natomiast jak wyjme to musze jchac i ustawic swiatla - ale to pikus. O co cho z
?? |
zawiszowiec TOYOTA DRIVER Avensis D-4D T25 kombi Poznań | 2007-06-12 23:48:25 wszystkim E-11 odklejaja sie gumowe uszczelki wokol reflektorw, dlatego masz sobie je od razu podkleic, z tym ze ja nie polecam dwustronnej tasmy, chyba ze silikonowej tylko polecam przezroczysty POXIPOL, trzyma idealnie i nie ma problemu z dojsciem do drobnych odklein - za pomoca patyczka mozna elegancko wszedzie dojsc i trzyma od najgorszych mrozow po dzisiejsze upaly bez problemu!!! |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | 2007-06-13 09:41:52 Ja widze ze Brzoza ma model po liftingu , wiec chyba nie ma problemu z uszczelkami |
![]() Brzoza-junior toyota Corolla Warszawa | 2007-06-14 10:55:33 ano po liftingu.
to dobrze ze u mnie z uszczalka wszystko okx. |
adek1987 Lublin | 2008-03-22 23:56:40 niechce zakladac nowego posta, a chcialem sie zapytac czy w avensis II z 2003 r trzeba zdjemowac zderzak zeby wyjac przedni reflektor ten od strony pasazera, bo sie meczylem niby sa 3 srubki a niechcial zejsc? Zarowka mi wypalila niezla dziurka w plastkiu w srodku i stad pytanie czy beda pasowaly reflektory z wkladka aluminiowa z wersji z 2005-2006 r?? a i czy jezeli na nowej zarowce taka jasna powloka na tym kondomiku na samym koncu sie tak do polowy zdrapala to czy bedzie to mialo jakis negatywny wplyw na jej prace??
Z gory dziekuje za wszelka pomoc. |