UWAGA!!!!!!! JUTRO CARGO O 15.00

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszam wszystkich na spotkanie. Będę z KeyJeyem testował urządzenie do pomiarów czasu na 400m, które wykonuje dla Chojnackiego. Każdego chętnego zapraszamy. Jak dopisze pogoda to przyjadę motorkiem, bo zależy nam na pomiarze czasu reakcji fotokomórki.
Przyjedźcie, będzie okazja do mini zlociku...

szkoda, że o 15 bo do 16 niestety jutro pracuję
ile to potrwa?
pozdrawiam wicio

Pewnie pobawimy się trochę, a jeżeli spóźniemy się to tym bardziej przeciągnie się do 17.00
Masz nasze telefony, jak nie chcesz ryzykować to dzwoń.

Panowie mam nadzieję że troszkę Was przybędzie.. licze na Łukasza i jego aparat.....
Pogoda robi się ładna więc możemy pomierzyć niektóre furki..

hehe ja nie moge bede wtedy na egzmainie z prawa handlowego

Jak się wyrobię, to podjadę z moją drugą połówką

bede

NO i byliśmy do godziny 16.20 - byłem ja Tomek Mydło i KeyJey... Testowaliśmy sprzęt pomiarowy na moim motorku. Jazda na jednym kole i takie tam pierdoły łacznie z rozmową z policją..

były jakieś wyścigi????

Kurde! ominęło mnie! jazda na jednym i ta policja!!!
Pheh!
Maćku dawaj znać o takich imprezach troszkę wcześniej to uda się przyjechać!
pozdrawiam wicio

Cytat:
2003-06-20 17:24:58, -JACO- pisze:
były jakieś wyścigi????

Wyścigów nie było, tylko na odcinku 200m musiałem osiągnąć pod 100km/h a potem na 50 metrach wyhamować.... (ten odcinek prostej najbliżej lotniska, ślepy z jednej strony a z drugiej kończący się bramą)
Ponieważ było ciasno więc musiałem startować na maxa czyli na jednym kole. Zobaczyli to niebiescy i podjechali na pogaduchę.. ale jak dowiedzieli się że testujemy na potrzeby politechniki warszwskiej (tak im powiedziałem) to tylko poprosili mnie żebym sobie krzywdy nie zrobił. Byli całkiem przyjaźni.., muszę przyznać
Pierwsze 200 metrów i prędkośc ok.80km/h osiągałem w ok.4 sekundy... (nawet nie wiedziałem że to maleństwo tak potrawi bzykać )
Chłopcy w Esperach zasilali z akumulatorów urządzenie..

[ wiadomość edytowana przez: MaciekGT dnia 2003-06-20 22:36:57 ]

Maćku tylko jush please nie jeżdzij po grabowskim mimo rodzinki i tak zrobię w nadarzynie!
pozdrawiam wicio (narazie bez pałera)
pozdrawiam wicio

Cytat:
2003-06-21 00:40:22, witoldnowak pisze:
Maćku tylko jush please nie jeżdzij po grabowskim mimo rodzinki i tak zrobię w nadarzynie!
pozdrawiam wicio (narazie bez pałera)
pozdrawiam wicio

Ale o so chosi???????
Grabowski bez mojego gadania sam sobie grabi, nie muszę nic się dokładać...

Wicio jesteś powiązany rodzinnie z Grabowskim ?

moja sister jest panną Maćka Grabowskiego
pozdrawiam wicio

Witold...

ALe to nie wszystko miec siostre ktora chodzi z synem Grabowskiego .... musiala by chodzic z Grabowskim
chociaz tak przynajmniej ma kogos w przystepnym wieku

szczerze czaiłem takiej okazji żeby was poznać ale o 17 moja esperyna idzie na wymianę uszczelki pod głowicą
zresztą do 17 100%owo pracuję.
zczaję następny raz.

miłej zabawy

Malzyk - zobacz na datę postu....

Zoltar co Ci ta sytuacja przypomina ?

Cytat:
Zoltar co Ci ta sytuacja przypomina ?

Rezonator

Cześć
No właśnie Maćku sam prawie nie pojechałem na Cargo bo nie spojżałem na datę tematu , jeśli coś będziesz org. to please w temacie datę podawaj hehe a ciekaw jestem ile się osób nabrało? jak tylko ja to lecę Esperaczkiem (a nie Felcią) do doctora!
pozdrawiam wicio (brachol dziewczyny Maćka GR )