| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2007-07-11 08:29:02 Romek przyznam, że dziwne to o czym piszesz, z kratek nawiewów nie zauważyłam aby przelatywały liście albo śnieg kurz - trochę się go pojawia ale to chyba normalne zjawisko w każdym samochodzie. Tak więc nawet nie wiem czy takowy filtr Toyka posiada??
|
piotr0437 TOYOTA DRIVER ![]() Corolla E11 Liftback Warszawa | 2007-07-11 18:02:01 U mnie czasami coś wyleci z nawiewów, ale to zależy gdzie parkuje. Pod brzózką jest najgorzej. Wygląda na to, że nie ma filtra.
Raz na jakiś czas rozpędzam się do ok. 100 km/h i otwieram przednie szyby i nadmuch na full, raz otwierając i zamykając górę i dół. Robię porządne wietrzenie. Leci wtedy trochę tego. Kiedyś tez miałem hultaja i jak zaparkowałem pod brzózka na parę godzin, to później jak tylko włączyłem nawiew na full to miałem nasionka w środku samochodu i czasami też w oczach. |
paniol2005 TOYOTA FRIEND Renault Scenic Ruda Śląska | 2007-07-12 21:10:38 Leca,leca pamietam i to dosc sporo
Proponuje naciagnac jakis kawalek materialu-ja awaryjnie w Fordzie dalem pieluche tetrowa od corki no i zdala egzamin |
gladiator TOYOTA DRIVER TOYOTA ZS/ZPL | 2007-07-14 21:32:04 E-9 Nie ma filtra i od czasu do czasu tez mi cos poleci, heh taki urok |