Wzmacniacz, skrzynia / tuba - jakie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Kupiłem radyjko Radio i teraz zamierzam kupić jakiś wzmacniacz i skrzynie albo tubę. Co byście poradzili??

Zanalzłem coś takiego Wzamcniacz 1 albo Wzmacniacz 2 to ze wzmacniaczy i taką Skrzynia 1 lub Skrzynia 2 czy może coś takiego Zestaw. Co byście poradzili czy warto czy lepiej dołożyć i kupić coś lepszego.

Za wszystkie podpowiedzi z góry dziekuję
Pozdrawiam

Krótko i szybko. Wzmacniacze - kiła i syf i dno. Pierwsza skrzynia to też jakiś krzak. Wiem, że o jakimś modelu solinga wypowiadano się w samych superlatywach. Dobra jakość za rozsądne pieniądze.
Generalnie zajrzyj tu:
http://www.elektroda.pl/rtvforum/forum72.html
Użyj funkcji SZUKAJ:
http://www.elektroda.pl/rtvforum/search.php
i wklep modele interesującego cię sprzętu. Powinieneś znaleźć jakieś opinie.

Wątki tytułujemy konkretnie, tak aby tytuł sugerował poruszony problem...

Nie kupuj tych wzmacniaczy ani skrzyni, tandeta. Ile masz kasy? i jakiej muzyki sluchasz.

ja ma taki o fjnie daje rade http://allegro.pl/item216428347_blaupunkt_gta_2_mk_ii_mega_hit_cena_model2007.html

To ja sie powtorze polecam lekturke tej stornki Diy
Pozdrawiam!!!

A może ktoś z was ma do sprzedania tube/skrzynię i wzmacniacz w cenie do 350 zł za całość

Kolega w maju kupił w tej cenie calutki zestaw Blaupunkt'a (wzmak + skrzynie + okablowanie z bezpiecznikiem i oprawkami). Więc szukaj coś w podobie...

ja mam cos takiego:

SKRZYNIA

i do tego wzmak

WZMAK

za ta cene szczerze polecam jezeli chodi o nowy sprzet

Odszukaj na elektrodzie takiego pacjenta: crazy_88. Napisz mu, że przysyła cię Błażej z Elektrody w sprawie zakupu sprzętu. Koleś handluje przyzwoitymi gadżetami.

A co sądzicie o takim sprzęcie:

1.Tuba 1
2.Skrzynia
3.Tuba 2
4.Tuba 3
5.
Zestaw

Szczerze mówiąc to mam już mętlik w głowie. Dodam że ma to grać w kombiku.
Dzieki i pozdrawiam

Troche balaganu tutaj napisz moze jeszcze raz:
1. Ile masz kasy na to ???
2. Ma byc to do napier...... czy sluchania muzyki???
3. Czy bylbys w stanie zbudowac skrzynie do suba??
Jezeli odpowiedz w punkcie 3 brzmi tak to polecam stronke podana nizej i zabawe w diy na pewno zrobisz lepszy sprzet niz te glosniki w obudowach w ksztalcie walca i zestawy
Pozdrawiam!!!

Temat już nie aktualny można zamknąć

Dziękuje wszystkim za podpowiedzi.
Kupiłem coś takiego jak Asior i jestem bardzo zadowolony. Dla mnie to wystarczy.

Pozdrawiam

Cytat:
2007-07-27 10:50:49, mody1982 pisze:
Temat już nie aktualny można zamknąć Dziękuje wszystkim za podpowiedzi. Kupiłem coś takiego jak Asior i jestem bardzo zadowolony. Dla mnie to wystarczy. Pozdrawiam

Wzmacniacz ok, skrzynia ble, ważne że jesteś zadowolony

ja proponuję dobre głośniki w przednie drzwi średnio tonowe a w tylną półkę dwa 6x9 ale firmówki. Fader dajesz na "3" na tył i jakaś mała tuba mac audio i używany pionner 70watt x2 i gra nieźle

Cytat:
2007-07-27 13:22:50, paco_84ET pisze:
ja proponuję dobre głośniki w przednie drzwi średnio tonowe a w tylną półkę dwa 6x9 ale firmówki. Fader dajesz na "3" na tył i jakaś mała tuba mac audio i używany pionner 70watt x2 i gra nieźle

eeeeeeeeeeeeee zalezy kto co lubi.......... ja np. lubie jak mi fotele sie ruszaj......... jak drobne na na półce chodzą........ albo jak ktos stoi za toba w korku i nie mozesz przeczytac jakie ma nr rejestracyjne

Cytat:

wszystko fajnie tylko ja nie mam półki z tyłu

Mam sopraniki i średniotonowe w drzwiach z tyłu skrzynię Solinga ze wzmacniaczem i jestem z tego zadowolony. Fotele masują, lusterka drżą a tablice już przykręciłem żeby nie skakała

Boshe widzisz a nie grzmisz