MOTORYZACYJNE życie Warszawy...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jest tu kto?

Mnie tu przywialo zarobkowo, raczej na dluzej, wiec wartoby sie zapoznac z lokalnymi furiatami

Lapek

[ wiadomość edytowana przez: Lapek_Gdansk dnia 2007-07-20 01:14:12 ]

W wawie sa tylko spotkania co srode na dawnej gieldzie wazywnej , na przeciw pierkarni SPC ul. krakowiakow 103 POZDRO

albo rallysprint w najblizszy wtorek pod stadionem dziesieciolecia, bede startowal ja (szary kaszlak) i Spike (pomaranczowy)...jak dobrze pojdzie

...jak dobrze pojdzie to i ja bede startowal. pozdro

Lapek,ja tez pracuje w wawce niestety parchem tam nie smigam bo z pragi to zniknal by szybciej niz przyjechal

no to i ty melduj sie na Sprincie ...przeciez stadion jest na pradze ...a co do znikania to masz niestety racje.

jo blisko, ja przebywam na siedleckiej. moze kiedys pojade maluchem na sprinta

A ja mieszkam dokladnie przy Metrze Wilanowska, z tym ze maluch w Trojmiescie bazuje przynajmniej zanim sie w stolycy nie rozgoszcze bardziej

A gdzie pracujecie?

Lap

przejezdzam tam zawsze w pon rano mozem sie tam gdzies spiknac kiedy. Ja pracuje w budowlance czyli remonty pod klucz

w ta srode bylem z bratem na warzywniaku ( miejsce upalania ) i naszym oczom ukazal sie biedny seryjny malec upalany przez 4 osoby w nim siedzace niezly mieli ubaw kilkanascie razy dwa kola ...

rejser

faktycznie szmulki to nieciekawa dzielnica

zawsze mozesz skorzystac z parkingu przy starej radzyminskiej

ogolnie mieszkasz 5min odemnie

moze oryginalny nie bede ale tez zapraszam w srody na eko i na RS we wtorki pod stadion

Siema,
nie znacie jakiegos dobrego miejsca, gdzie mozna poupalac w spokoju, potrenowac do sprintow i kjsow? Warzywniak znam, choc dawno tam nie bylem, bo jakies hale tam buduja. Moze jakis szutrowy placyk, albo lepiej droge poza miastem?

mozna sie zapisac do AK Polski do koła młodych i po 3 tygodniach mozna latac po bemowie

jest tez Vega pod legionowem (dawny parking Daewoo) płyty i piach

A moglbys napisac gdzie to jest dokladnie i jak dojechac?

jedziesz w kierunku zegrza ul, płochocinska

dojezdzasz do podwójnego ronda

odbijasz w lewo na legionowo

i teraz zaczyna sie problem

dojezdzasz do miejscowosci jozefow i masz ostry zakret w lewo

po przejechaniu jego pojawia sie leki łuk w prawo i na nim powina znajdowac sie droga w lewo

w ktora musisz skrecic po jakis niecałych 40m powines zobaczyc dos spory plac

wiekszy od eko

w zimie spokojnie mozna wchodzic bokiem w zakrety przy predkosciach 80-90km/h

Mysle, ze mozna spokojnie trafic. Czy to nie jest ten plac, gdzie dziala jakas szkola bezpiecznej jazdy? A nie ma nikogo z drugiej strony Warszawy - Janki i te okolice? Nie znacie jakichs miejscowek tam?

[ wiadomość edytowana przez: ziemczon dnia 2007-08-14 00:19:45 ]

no to jak okolice Janek to EKO

Dzisiaj, a w zasadzie wczoraj wieczorem przejezdzalem na bajku pod mostem Siekierkowskim i zauwazylem tam 2 duze boiska do grania w gale Idealne do upalania w zime! A i tak wygladaja na niezbyt czesto uzywane. Eko znam. W sumie mam do niego najblizej, ale troche sie tam kupowato zrobilo.

Panowie a nie macie namiaru na jakis garaz / wieksze pomieszczenie w godnej zaufania okolicy?

Szukamy z kolega garazu na dwa auta (takiego, zeby sie jeszcze dalo cos przy autach porobic).

Z ogloszen ciezko...

no z ogloszen to ciezko, danon dlugo szukal.
Ale cos znalazl na pradze czy cos w tej okolicy - chcesz info?

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2009-02-18 23:22:18 ]