Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
szafarz Toyota Yaris Verso Jaslo | 2007-08-01 08:23:17 Witam, na moje oko to są czyste ale sprubuje dostać CARBO CLEANER i nim spsikać przepływomierz i zobaczymy moze efekt zginie całkowicie. A co do resetowania komputera czy może tak być jak opisałem czy twój sposób jest bardziej zalecany. |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2007-08-06 00:26:03
Wazne aby kleme zdjac na 5 minut a potem jechac bo sie komp uczy. nie zapomnij o swieczkach ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
szafarz Toyota Yaris Verso Jaslo | 2007-08-08 09:33:20 Witam, chciałem kupić świece do Yarisa Verso 1,3 z 2000 roku jak w opisywanym temacie i chodze po sklepach i co rusz mi inne polecają a w dodatku to sami się gubią w modelach i co jeden to inne chce mi zamawiać. Bigelektron mam do ciebie pytanie jaki typ swiec najlepiej do niego pasuje, jakie ma oznaczenie, może macie u siebie na sprzedaż to ewentualnie jaka cena. Albo czy te będą pasowały czy może jest coś lepszego
link do aukcji allegro [ wiadomość edytowana przez: szafarz dnia 2007-08-08 10:11:41 ] |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2007-08-08 21:03:20
----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2007-08-08 21:06:35 Cos mi mysz szwankuje........
Swiece to chyba jedyny art.ktory warto kupic w serwisie ze wzgledu na cene 50 zl zwykle 4 sztuki a sprawdza ci typ po nr nadwozia w kazdym ASO ...ja jestem na urlopie ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
szafarz Toyota Yaris Verso Jaslo | 2007-08-09 10:24:37 Oki, dzięki żona będzie jutro przejeżdżać koło serwisu to napisze jej numer nadwozia i wszystkie dane to mi kupi. Ja mam prawie 100 km do serwisu i specjalnie po nie jechać nie bardzo się kalkuluje. Mam jeszcze jedno pytanko czy jak będziesz po urlopie jesteś w stanie sprawdzić mi, a może wiesz i od razu napiszesz czy w tym modelu prowadnice zaworów są porcelanowe?? . Podaje nr nadwozia
JTDKW283800083209. Mam zamontowany niedawno gaz i potrzebuje to do ewentualnego domontowania tak mi powiedzieli czegoś do lepszego smarowania zaworów. Nie znam sie aż na tyle żeby wiedzieć o co dokładnie chodzi. |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2007-08-09 12:04:59
Nie slyszalem o porcelanowych prowadnicach w Toyocie,predzej o krzemowanych trzonkach zaworow w silnikach na bezolowiowke. Prowadnice zreszta praktycznie nie cierpia na gazie,bo zasiarczony gaz powoduje ze guma parcieje i peka,zwlaszcza na uszczelniaczach zaworowych wiec smarowanie jest idealne olejem silnikowym ![]() Natomiast gniazda siadaja wiec konieczna jest regulacja max co 30tkm bo po 40 juz sa zawory wypalone.W verso gazu nie spotkalem ale te zwykle Yarisy smigaja. W Corolli jest dramat bo po 60tkm konczy sie zakres regulacji luzow zaworowych i glowica jest do kapy. Starsze modele jakos to lepiej znosily. Jestem przeciwnikiem gazu ,bo jak to wszystko widze to wolalbym biegac na piechote niz tak dewastowac wlasne auto.moze dlatego wybieram diesla. ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |