Witam!!
Potrzebuję symbolu/rozmiaru uszczelniacza skrzyni biegów uszczelniającego przegub wewnętrzny (półoś) mam silnik 1.6 4A-FE
Z góry dziękuję za pomoc
| « Poprzedni | Następny » |
rafal_kisiel Corolla brzesko | Witam!!
Potrzebuję symbolu/rozmiaru uszczelniacza skrzyni biegów uszczelniającego przegub wewnętrzny (półoś) mam silnik 1.6 4A-FE Z góry dziękuję za pomoc |
rafal_kisiel Corolla brzesko | to że jestem z Leska,nie znaczy że jestem głupi, |
mirwin TOYOTA DRIVER Rover 420D Wołomin | To nie takie proste, najlepiej wymontowac podjechać do sklepu i dobrać wg wymiaru. W mojej corolci tak było robione. Może w EPC coś by było ale sam nie wiem. |
![]() robertog TOYOTA DRIVER Warszawa | co nie jest proste
tak się składa , że dokładnie przedwczoraj kupowałem to samo do siebie (też 4afe) w JC na ul.Materii i nie było żadnych problemów - tak wiem zaraz powiecie że JC się specjalizuje w samochodach japońskich i ma swoje części - owszem, ale nie jest jedynym producentem zamienników i myślę że w jakimś poważniejszym sklepie powinni odpowiedziec na takie zapytanie. nie mam w domu suwmiarki i dlatego nie podałem tych wymiarów od razu ale jak wystarczą wymiary wg zwykłej miarki to: 1.średnica zewn. 55 mm 2.średnica wewn. 33 albo 34 mm 3.grubość 10 mm pamiętaj że to nie zwykły simering tylko z kołnierzem
własnie wylookałem że na tym uszczelniaczu jest coś popisane i są to chyba wymiary: 35 55 9/15,5 W 4 tak więc wydaje mi się że prawidłowe wymiary to odpowiednio: 1.55 mm 2.35 mm 3.9 mm a ta 4 to chyba szerokość tego kołnierza pzdr [ wiadomość edytowana przez: robertog dnia 2007-07-26 14:00:56 ] [ wiadomość edytowana przez: robertog dnia 2007-07-26 14:11:06 ] |
looqasch T E L E T U B I Ś .... | Ja u siebie jak zmieniałem to pojechałem, powiedziełaem co chce i mi dał. Tylko, że to sklep tylko do japońców i z pamięci mi dał, miał nawet na stanie |
rafal_kisiel Corolla brzesko | dzięki za podpowiedzi,najprawdopodobniej będzie trzeba postawić corollkę na dłuższy czas w garażu wymontować i mierzyć,pytałem w różnych sklepach,ale odpowiedź ta sama: najlepiej przynieść i pomierzyć pozdro 550 volt |
| « Poprzedni | Następny » | |