Najgorsze ??? auta lat "80 i "90

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
najgorsze???

MSN Cars.... a windows jest najstabilniejszy i najszybszy....

Arna.... czemu mnie to nie dziwi? To w koncu byl nissaN.
ale co tam robi lambo?!

ten kto ustawił w tym gronie ładną powinien mieć sie na baczności i nie pojawiać sie na naszych spotach.

jest tam tylko Samara albo i 2101 - 7???

(mam pomaly net)

[ wiadomość edytowana przez: Ladusa dnia 2007-10-06 21:39:16 ]

Cytat:
2007-10-06 21:38:27, Ladusa pisze:
jest tam tylko Samara albo i 2101 - 7??? (mam pomaly net) [ wiadomość edytowana przez: Ladusa dnia 2007-10-06 21:39:16 ]

Nie ma, nie ma - tylko Samara Śpij spokojnie

A swoją drogą to przy okazji przypomina mi się opowieść mojego ojca, jak przymierzał się do kupna Łady. A był rok 1990... Nie wiedział czy Samarę czy 2107. Pojechał do serwisu do Koszalina, wziął flaszkę pod pazuchę i poszedł do serwisu. Zapytał kolesia co poleca, na to ten odpowiedział mu, ze nie może tak wprost odpowiedzieć, ale że zaprowadzi ojca na ich plac. Poszli, a tam same Samary stoją. Ojciec najpierw nie zjarzył o co chodzi a ten facet mówi, że "panie tu jest serwis a nie salon sprzedaży". No i wszystko było jasne

Z tego co mi wiadomo to samary sprzedawane w latach 90 przez polmozbyty nówki po przywiezieniu stały z wymontowaną połową części bo polmozbyty nie miały zaopatrzenia i wyciągali z nowych samar naprykład moduły itd itd a wystarczyło jechać do belgi oni sprzedawali na kilogramy ruskie moduły itd itd bo zakładali swoje części naprzykład boscha.Samara na gaźniku to zajebista maszyna wiadomo raz na jakis czas wypada odwiedzic serwis albo cos przy niej robic chociaz ja mam na wtrysku z niemiec i jak do tej pory nie wymieniłem żadnego czujnika wszystko gra.Pozdrawiam

Cytat:
2007-10-02 17:09:06, leszekjas pisze:
ten kto ustawił w tym gronie ładną powinien mieć sie na baczności i nie pojawiać sie na naszych spotach.

jak racja to racja najgorsze zawsze byly zabojady(chociaz mam kangura i sie zbytnio nie psuje,ale jest z 1998 roku).lada byla autem dla mas,ale prowadzona rekami jej wybitnej czesci