(S) Sprzedam to co w nia włozylem (`") ;(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
powiem szczerze, z przyczyn finansowych jestem zmuszony sprzedac, auto jest z 91 roku silnik ma przelozony z innego z przebiegiem 216000 nigdy nie jezdzony na gazie dopiero teraz jak dostal nowa bude jezdzi na gazie, wymienione jest rowniez troche rzeczy parownik oryginalny lovato, przewody WN, swiece, kopulka, palec, auto niestety nie ma przegladu ani OC ale mimo tego caly czas jest eksploatowane, do zrobienia w aucie sa stukajace koncowki drazkow i do pomalowania maska i blotnik z uwagi gdyz byla niewielka kolizja ale co najwazniejsze podluznice nie zostaly trafione, do samochodu doloze troche czesci gdyz mam druga w zapasie, auto ma elektryczne szyby i szyber, wszystko dziala bez zarzutu, a i pragne dodac ze jest w automacie a tylko dlatego ze jestem bardzo dobrym znajomym serwisu automatycznych skrzyn www.autoprecyzja.pl wiec wszystko w skrzyni jak na jej wiek dziala bez zarzutu! Olej w silniku rowniez wymieniony oczywiscie z filtrem!
Powiem szczerze ze szykowalem ja dla siebie aby ja jezdzic na codzien i dojezdzic ja do stanu nieuzywalnosci ale niestety nie bylem w stanie przewidziec kilku aspektow ktore uniemozliwily mi dalsze jej odnawianie!
Apropo blacharki stan oceniam na bardzo dobry z jednej strony zdjalem oslony plastikowe progow zeby ktos sobie zobaczyl w jakim jest stanie! Ten samochod nie jest w rzadnym miejscu zgnity! Bardzo prosze o jakas propozycje, oczywiscie w przypadku zainteresowania, przesle rowniez zdjecia! zapytania prosze przesylac na emil@fabrykareklamy.net.
Pozdrawiam i czekam na kontakt.
Acha bym zapomnial silnik to C20NE czyli 2 litry - w omegach to jedna z najmocniejszych jednostek napedowych!
Emil
Jestem rowniez w stanie sprzedac ten samochod na czesci, posiadam dodatkowo manualna skrzynie 2 szyberdachy jeden elektryczny druki tzw na linke tylny most do kombi, wał (kombi) serwo, pompa ABS i hamulcowa i wsio wsio wsio, trzeba pytac!
Wiem ze nie zwroci mi sie to co w nia wlozylem ale moze choc troche! W calosci sprzedam ja za 1700zł na czesci to sie dogadamy!
Pozdrawiam i z niecierpliwoscia czekam na kontak najlepiej na maila wyzej podanego!
Pozdrawiam

Cytat:
Acha bym zapomnial silnik to C20NE czyli 2 litry - w omegach to jedna z najmocniejszych jednostek napedowych!

Chyba Ci się coś Kolego pomyliło . Nie miało być przypadkiem jedna z najsłabszych?