Przeróbka konsoli

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam standartowa konsole (czarna) w wersji ze zwykłą ,ręczna klimą ,chciałem zmienic na drewnopodobna.Z pewnego źródła wiem(marios) ,ze nie wystepuje konsola drewnopodobna do wersji ze zwykła klima ,natomiast mozna przerobic z wersji z klimatronikiem . Pytanie ,czy ktos z was juz to robił i czy jest to w miare małokłopotliwe i do wykonania ?Za wszelkie podpowiedzi i sugestie bede bardzo wdzieczny .

Cytat:
Z pewnego źródła wiem(marios) ,ze nie wystepuje konsola drewnopodobna do wersji ze zwykła klima

Ciekawe, ciekawe...

Cytat:
2007-10-19 21:46:17, Immo pisze:
Ciekawe, ciekawe...

haha, posprzątałbyś

IMMO, robione na zamówienie się nie liczą...

Immo ma orginal

No tak, w zasadzie bezcenny, no ale może sprzeda za odpowiednią cenę...

Chyba juz dawno w sumie sprzedany jest.

Czy te zdjęcia przedstawiaje "przeróbki" ,czy oryginalne jednak istnieja ?

Cicho ilku!! to ma byc dla mnie

No napewno nie dlugo juz sobie zamontujesz i pochwalisz sie na forum

No tak .. dowiedziałem sie duzo ciekawych rzeczy

No tak .. dowiedziałem sie duzo ciekawych rzeczy

Oryginał Irmschera można czasem trafić np. na ebayu - ot choćby tutaj. Cena widać jaka jest.

Ja swój już sprzedałem Chemikowi tak więc musisz szukać dalej, ew. kupic nowy w ASO

Na innym forum ktoś bawił się w przeróbki panela climatronika, był chyba też opis i fotki co z tego wyszło.

Na głównej stronie LOB jest dzial polecamy. Jest tam m.in. banner firmy VIP Auto - produkuja okleiny (również drewnopodobne). Może taki myk ci się spodoba?
Kliknij tu
Na pewno taniej niż orygial Irmscher'a

To zdecydowanie zly pomysl z ta okleina. Z prostego wzgledu, nie pokrywa calego panelu.

Cytat:
2007-10-26 17:44:05, admeen pisze:
To zdecydowanie zly pomysl z ta okleina. Z prostego wzgledu, nie pokrywa calego panelu.

no co Ty Admeen, fajnie to wyglada a male niedociagniecia mozna mazakiem zamalowac

Cytat:
2007-10-26 17:54:33, Brutal pisze:
no co Ty Admeen, fajnie to wyglada a male niedociagniecia mozna mazakiem zamalowac

Mazakiem to mozesz na klapie napisac MV6 abs, tc, lsd, thc...

Cytat:
2007-10-26 17:56:31, admeen pisze:
Mazakiem to mozesz na klapie napisac MV6 abs, tc, lsd, thc...

o mazakiem to mozna duzo wiecej zrobic i nie tylko pisac

Cytat:
2007-10-26 17:58:13, Brutal pisze:
o mazakiem to mozna duzo wiecej zrobic i nie tylko pisac

Rozwiń temat

Oko wydłubać można...