Witam wszystkich.
Od niedługiego czasu jestem już posiadaczem Ladacznicy i tak szukając materiałów w internecie odnośnie Nivki natknąłem się na smutną prawdę, że nie ma tego za dużo w rodzimym języku.
Moja propozycja jest taka...jestem w stanie przygotować porządną stronkę, ze sporą ilością miejsca na wrzucenie różnych przydatnych dupereli, postawić tę stronę na jakimś porządnym CMS-ie coby nie było problemacji z wrzucaniem materiałów, z ładnym forum, galerią itp. Uważam, że jeśli takiego czegoś do końca nie ma to można by to zrobić we własnym zakresie i tu proszę o wypowiedzi na ten temat i zgłoszenia osób, które chciały by się udzielać systematycznie przy tworzeniu tegoż projektu. Uważam, że ten choć kapryśny ale jedyny w swoim rodzaju samochód potrzebuje nieco więcej miejsca w necie na swój temat. Generalnie czekam na propozycje...odnośnie wszystkiego, dostępnych materiałów, propozycji wyglądu, zapotrzebowania na konkretne rzeczy, które powinny się tam znaleźć itp. itd. Dawajcie znać - najlepiej na otwartym forum coby wywiązała się dyskusja, poza tym mój mejl to [email protected] gg 3027851, zresztą wszystko w moim profilu. Naprawdę myślę o tym poważnie i proszę o odzew z Waszej strony.
Zaczynając - ja jestem w stanie wrzucić schemat prostego interfejsu diag. ODBII(a nawet mogę pomóc takowy wykonać...a co) do Niffki i ruski program(bardzo dobry) praktycznie już przeze mnie spolszczony.
Kto da więcej? czekam na każdy post.
Pozdrawiam - Czarek.