[S] nadwozie fiat 125p 74

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam do sprzedania nadwozie z fiata 125p po piaskowaniu - z drzwiami w bdb stanie. nadwozie posiada tylni most, silnik z osprzętem skrzynię biegów, fotele i kanapę tylną, brązowe, wykładzinę, i w zasadzie nic więcej - wymontowane jest przednie zawieszenie - dla wyczyszczenia przednich fartuchów i ich dokładniej konserwacji. ponieważ nadwozie jest lekkie można się z nim przemieszczać - na życzenie mogę też prowizorycznie zamontować stare przednie zawieszenie.

auto było częściowo piaskowane - podłoga góra dół, przód tył - ogólnie do wysokości 50cm od ziemi - niestety nie pozdzierałem grubych mat w środku - i nie wszystko zeszło.

wymieniono tylne nadkola wewnętrzne i błotniki :
wyspawano podłogę, jedną podłużnicę - tylni pas usunięto wszelką rdzę.auto było robione przez amatora (mnie) ale starałem się jak mogłem - robiłem auto dla siebie.

ogólnie przed rozebraniem - auto było w bardzo przyzwoitym stanie. podłoga prezentowała się tak:

została wystawana - amatorsko - ale dokładnie - oraz była dobrze konserwowana po spawaniu

podłoga po tak wyglądała:

auto posiada stwierdzenie wartości historycznej - nie potrzeba płacić OC - legalnie.

auto wymaga: założenia przedniego zawieszenia i układu kierowniczego, wspawania przednich błotników - doczyszczenia i konserwacji przednich fartuchów (chciałem to zrobić przed załozeniem przedniego zawieszenia. Oprócz błotników przednich - nie wymaga już żadnej interwencji blacharza!!

odbior wyłacznie osobisty - w miejscowości MIKSTAT koło Ostrowa Wielkopolskiego - 90km na połnoc od Wrocławia 125km na południe od Poznania 110 km na zachód od Łodzi.

mozna kupić bez dokumentacji - wtedy tylko przekładasz wszystko co masz do tej budy. i cieszysz się fiaciorem po remoncie!

piaskowanie plus wyspawanie fiata do tego stanu to koszt daleko przekraczający 1000zł - za jaki jestem gotów oddać to auto (samo piaskowanie kosztowało 500zł!)

oprócz błotników przednich i lakieru - resztę można już samemu grzebać w przydomowym garażu. zapraszam do oględzin osobistych. - zastrzega się możliwość zakończenia aukcji przed czasem - ogłoszenia na różnych forach i w prasie.

aktualne zdjęcia - z dziś

Image Hosted by ImageShack.us

TAG this image

TAG this image