Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Suchy (M) Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2007-11-17 19:18:28 Highway To Hell - Autostrada na Hel
I tower you - Wierzę ci. I'll animal to you - Zwierzę ci się. Thanks from the mountain - Dziękuję z góry. don't boat yourself - nie łódź się Rail on you! - kolej na ciebie! Glasgow - Szkło poszło Don't turn my guitar - Nie zawracaj mi gitary A penis/shit is walking around me - Ch.../g.wno mnie to obchodzi Go out on people - Wyjść na ludzi It is after birds now - Już jest po ptakach Without small garden - Bez ogródek The Uniwersal Pregnancy Law - Prawo Powszechnego Ciążenia I see in boat - Widzew Lódź Don't tear Yourself - Nie drzyj się Serious music concert - Koncert muzyki poważnej White without - Biały bez He was in Warsaw - Był wojnę widział Go to the second page of street - Przejść na drugą stronę ulicy Behindasking - Zaproszenie Fall out the penis - Wypaść z interesu Kiosk of movement - Kiosk ruchu Tom divided their lottery coupon - Tom podzielił ich los something is yesn't - coś jest nie tak something shoot into his head - coś mu strzeliło do głowy something doesn't play here - coś tu nie gra d-bird - deptak to get into the cap - dostać w czapę expensive countries! - drodzy państwo! grandfather for nuts - dziadek do orzechów to shave a glass - golnąć kielicha circle about south - koło południa a shit of laugh - kupa śmiechu to fly nude - latać na golasa a war jacket - marynarka wojenna we are equal peasants - my są równe chłopy to press a gay - nacisnąć pedał don't fly in cock - nie leć w ch.ja oh, little mountains - ogórki I wifed myself - ożeniłem się leg saw - piłka nożna afterpower's! - pomocy! overshiting - przekupstwo half of a "K" - półka selfwalk - samochód to go down for dogs - schodzić na psy behind-eyes student - student zaoczny superalone - supersam screws-ship - śrubokręt it doesn't hold the shit - to nie trzyma się kupy inwhored - wku..iony beyond shits - zakupy family strip - zdjęcie rodzinne Oh-Field - Opole Think-It-Over - Przemyśl |
profil-usunięty | 2007-11-19 17:19:57 hehehe znałam juz to,... ale uwielbiam tą dosłowność w tłumaczeniu ![]() |