TVN - Wielkie ucieczki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Ostatnio telewizja TVN rozpoczęła emisję / powtórkę serialu dokumentalnego z cyklu „wielkie ucieczki”. Moim skromnym zdaniem ...co by nie powiedzieć, mało jest tak ciekawych historyczno-dokumentalnych i profesjonalnie nakręconych filmów.
Odcinki te to min:
- „Kukułka”
- „Lot 747”
- „Lot do wolności”
- „Tempelhoff”
- „Bunt na Żurawiu”
- „Żaglówką przez Bałtyk”
- ....
Dla mnie wszystkie odcinki są bardzo ciekawe, ale najciekawszym był pierwszy odcinek „Jarecki” ...o ucieczce w 1953r. na Bornholm MIG’iem.
Czy może ktoś nagrywa ten serial ? ...Przed premierą w 2006 r. krążyły pogłoski o tym, że ukaże się on na DVD ale najwyraźniej się nie ukazał....

Cytat:
2008-01-03 08:54:05, nawigator5 pisze:
Witam Ostatnio telewizja TVN rozpoczęła emisję / powtórkę serialu dokumentalnego z cyklu „wielkie ucieczki”. Moim skromnym zdaniem ...co by nie powiedzieć, mało jest tak ciekawych historyczno-dokumentalnych i profesjonalnie nakręconych filmów. Odcinki te to min: - „Kukułka” - „Lot 747” - „Lot do wolności” - „Tempelhoff” - „Bunt na Żurawiu” - „Żaglówką przez Bałtyk” - .... Dla mnie wszystkie odcinki są bardzo ciekawe, ale najciekawszym był pierwszy odcinek „Jarecki” ...o ucieczce w 1953r. na Bornholm MIG’iem. Czy może ktoś nagrywa ten serial ? ...Przed premierą w 2006 r. krążyły pogłoski o tym, że ukaże się on na DVD ale najwyraźniej się nie ukazał....

jest jakas stronka w necie gdzie mozna je sciagnac w poniedziałek powinienem ja znac