Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() danielchmk camry mielec | 2008-01-06 18:25:00 ni potrafię stacją i odo...przycisku nie widzę....możesz mi bliżej powiedziec jak?dziękuje ślicznie.pozdrawiam |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2008-01-06 22:24:20
Przyciskiem od licznika ustaw na licznik calkowity,wylacz zaplon potem wlacz i przytrzymaj ponad 10 sek az kontrolka zgasnie. ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
![]() danielchmk camry mielec | 2008-01-07 00:27:09 dzięki !rano sprawdzę |
![]() danielchmk camry mielec | 2008-01-07 13:33:16 dzięki!udało się usunąłem ten problem!Twoja wiedza jest wielka!pozdrawiam!
dzięki tak życzliwym ludziom jak TY! życie jest piękne! |
![]() danielchmk camry mielec | 2008-01-07 13:38:38 Kodowanie kluczy w przypadku zgubienia Mastera.
Regeneracja sterownikow Air Bag. na bank się odezwę gdy będę potrzebował coś z tych zagadnień! ostatnio regenerowałem ster poduszki do VW Passata 2.8(oczywiście szkoleniowo) ![]() ![]() mam mały problem w C klasie 2004 - non stop świeci mi się check coolant level,a jest wszystko w porzo,tak jak i poziom płynu spryskiwaczy....a to tez mi się świeci! pozdrawiam i jeszcze raz dzięki dla Ciebie Bigelektron |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2008-01-07 16:57:02
Nie lubie tych szwabskich wynalazkow bo maja rozne nieprzemyslane rozwiazania.Kiedys znajomy bujal sie z poziomem plynu chl. ,a potem sie okazalo ze plyn byl w niewlasciwych proporcjach z woda ale nie pamietam czy za gesty czy za rzadki ,i czujnik wariowal. ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |